Mit tegyek? Joga volt hozzá?
Figyelt kérdés
Apukám barátnője pofon vágott és mikor azt mondtam neki,hogy ehhez nem volt joga azt mondta de igen.
14/L
2012. febr. 2. 20:35
21/23 anonim válasza:
Ott nagy gond van,hogy az apa nem hisz a lányának,és előbbre tartja a nőjét a gyerekénél...de én azt sem értem te miért veszekedsz vele,ha tudod,hogy milyen nőszemély inkább ne szólj hozzá..és mond el apukádnak és anyukádnak a dolgot mindenképpen...
22/23 anonim válasza:
Joga nem volt hozzá az biztos. Ennek ellenére én a helyedben mélyen magamban néznék és elgondolkoznék, hogy miért csúszott? ki az a mondat a szádon, hogy nem vagy az anyám. Persze igaz a kijelentés, de fájhat abban az esetben, ha érzelmileg kötődik hozzád.
A helyedben még nem futnék árulkodni, hanem leülnék megbeszélni a nővel(ha értelmes). Ha ne akkor veszett fejsze nyele, kerüld el.
19/L
23/23 anonim válasza:
ebben a dologban nem csak a nő a sáros,hanem a lány is csak az egyik oldalát látjuk a dolgoknak,és ha régóta együtt vannak és a nő szereti a lányt,akkor nagyon durva volt a nem vagy az anyám kifejezés,meg az apuka is ha nem hisz a lányának,ezért nem fogja anyukád megölni ne viccelj már,itt meg kell beszélni a dolgokat,ülj le és beszéld meg apukád barátnőjével,gondolom mindketten értelmesek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!