Mit tegyek? Joga volt hozzá?
Apukám barátnője pofon vágott és mikor azt mondtam neki,hogy ehhez nem volt joga azt mondta de igen.
14/L
Ezt mond el anyukádnak tényleg! Ne aggódj ténylegesen nem fogja megölni! De legalább jól elbeszélget velük!
Én anyukád helyében örülnék, ha megosztanád ezt velem! Biztos megbízhatsz benne.
És miért pofozott meg?
Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak joga az nincs hozzá.
nincs hozzá joga, jogilag,de az biztos, h szemtelen voltál vele. és szerintem, ha emiatt a mondatért vágott pofon, hogy ő nem az anyád, akkor az annyira nem is rossz. mármint biztosan jelentesz neki vmit. ha nem jelentenél, erre a mondatra azt mondta volna, hogy "szerencsére"
szóval szerintem próbálj modort változtatni és kicsit visszavenni. akár ő vette el tőled apudat, akár nem, a helyzet így alakult. el kell fogadnod, nincs mese. próbáld meg! nem kell, h az anyád legyen, nem is lesz soha, de elfogadni megpróbálhatod.
Mindig ha ilyet olvasok felmerül bennem a kérdés: milyen szülő az, aki nem hisz a SAJÁT gyerekének? Elvakítja az a nő, vagy soha nem hitt neked? Szerintem nem szép dolog egyáltalán, hogy egy olyan nő vág téged pofon, akinek köze sincsen hozzád, maximum apukádhoz. Nem volt hozzá joga, maximum akkor, ha hivatalosan a nevelőd. Ha nem, akkor, nem.
Én a helyedben elmondanám apámnak, ha nem hisz nekem, akkor meg anyukámnak.
Nagy baj nem lesz belőle, érett felnőtt módjára meg lehet oldani.
érett felnőtt ember módjára meg lehet oldani*
Bocsánat, elszúrtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!