Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Joga volt hozzá?

Mit tegyek? Joga volt hozzá?

Figyelt kérdés

Apukám barátnője pofon vágott és mikor azt mondtam neki,hogy ehhez nem volt joga azt mondta de igen.

14/L

2012. febr. 2. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Ezt mond el anyukádnak tényleg! Ne aggódj ténylegesen nem fogja megölni! De legalább jól elbeszélget velük!

Én anyukád helyében örülnék, ha megosztanád ezt velem! Biztos megbízhatsz benne.

2012. febr. 2. 21:01
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

És miért pofozott meg?

Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak joga az nincs hozzá.

2012. febr. 2. 21:02
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

nincs hozzá joga, jogilag,de az biztos, h szemtelen voltál vele. és szerintem, ha emiatt a mondatért vágott pofon, hogy ő nem az anyád, akkor az annyira nem is rossz. mármint biztosan jelentesz neki vmit. ha nem jelentenél, erre a mondatra azt mondta volna, hogy "szerencsére"

szóval szerintem próbálj modort változtatni és kicsit visszavenni. akár ő vette el tőled apudat, akár nem, a helyzet így alakult. el kell fogadnod, nincs mese. próbáld meg! nem kell, h az anyád legyen, nem is lesz soha, de elfogadni megpróbálhatod.

2012. febr. 2. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem az anyukád, és ha nem is beszéltél vele úgy mint a kutyával akkor semmi joga nem volt hozzá!! Én a helyedben szólnék apámnak hogy beszélgessen el vele!
2012. febr. 2. 21:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ha ilyet olvasok felmerül bennem a kérdés: milyen szülő az, aki nem hisz a SAJÁT gyerekének? Elvakítja az a nő, vagy soha nem hitt neked? Szerintem nem szép dolog egyáltalán, hogy egy olyan nő vág téged pofon, akinek köze sincsen hozzád, maximum apukádhoz. Nem volt hozzá joga, maximum akkor, ha hivatalosan a nevelőd. Ha nem, akkor, nem.

Én a helyedben elmondanám apámnak, ha nem hisz nekem, akkor meg anyukámnak.

Nagy baj nem lesz belőle, érett felnőtt módjára meg lehet oldani.

2012. febr. 2. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

érett felnőtt ember módjára meg lehet oldani*

Bocsánat, elszúrtam.

2012. febr. 2. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt hozzá joga, mondd el valakinek, anyukád nem fogja megölni. :DD
2012. febr. 2. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
Lehet joga nincs hozzá,de ha veszekedsz szemtelenül ahhoz neked sincs jogod..mert most előadod az ártatlant aztán ilyeneket mondasz apukád barátnőjének,aki lehet már régebb óta a barátnője,és kedvel téged és jót akar,te meg szemtelenkedsz meg veszekedsz,és azt mondod nem vagy az anyám,hát én is szájon töröltelek volna ebben a helyzetben..de ha ez nem így volt amit úgysem tudunk meg,akkor természetesen nincs joga hozzá
2012. febr. 3. 00:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert? Te engednéd hogy valami jöttment lotyó aki a gyereked apjával kavar szájon törölje a lányodat???? Tényleg nem az anyja, ha valami gondja van, beszéljen a kedves anyukával, de ehhez nem volt joga! Könnyű kihasználni egy olyan kislányt, akinek nem hisz az apja!
2012. febr. 3. 06:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem volt joga hozzá! Apukád tudja? Ha igen, mit szólt hozzá? Ha nem védett meg Téged, akkor szégyellheti magát!
2012. febr. 3. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!