Mire jó a szalagavató?
Az első azért nem jól tudja. A szalagavató költsége nem csak a kosztüm.
Minden iskolában az osztály bemutat egy táncot. Ahhoz is kell venni vagy bérelni ruhát,fizetni a tánctanárt,és a bál költségeihez is hozzá kell járulni.,
A városunkban levő iskolákban egy szalagavató közelíti,néhol meg is haladja a százezret.
Nekem idén volt. Egy utolsó "buli" az érettségi előtt. Megkapjátok a jelképet(szalag), amit egész évben hordani fogtok.
Táncoltok, vacsiztok, előadtok egy műsort. Nagyon jó lesz, én is mondtam, hogy fölösleges, pénzkidobás, de a végén nagyon élveztem, együtt sírtunk az osztálytársakkal.
19/L
nem minden suliban divat a hatalmas felhajtás, keringővel meg már menyasszonyi ruhának beillő csodákkal. nálunk pl. volt műsor amit mi adtunk elő. tanárparodizálás, meg még 1-2 tök viccel dolog, aztán kitűzték a szalagokat tanárok mondtak beszédet és ennyi
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!