Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mire jó a szalagavató?

Zkriszti3 kérdése:

Mire jó a szalagavató?

Figyelt kérdés
Számomra felesleges pénzkidobás , de szeretném végre a hátterét megismerni, hátha megváltozik a véleményem.
2012. febr. 2. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
A végzősök bálja. Ez egy hivatalos bál a 4 év emlékére. Nagyon jó szokott lenni, itt önfeledten szórakozhattok a tanárokkal együtt. Ha nem táncolsz, nem hívsz meg senkit akkor csak a kosztümöd árába kerül, azt meg a ballagásra is meg kell csináltatni.
2012. febr. 2. 10:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért lett szalagavató a neve ?
2012. febr. 2. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Eredetileg a végzősöknek egy szalagot tűztek a ruhájukra jelzésképpen. Csak iskolai ünnepség volt,mindenféle felhajtás nélkül. Csak az utóbbi időben lett6 divat a bál és a többi,sok pénzbe kerülő felhajtás. Értelme ennek nincs.
2012. febr. 2. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első azért nem jól tudja. A szalagavató költsége nem csak a kosztüm.

Minden iskolában az osztály bemutat egy táncot. Ahhoz is kell venni vagy bérelni ruhát,fizetni a tánctanárt,és a bál költségeihez is hozzá kell járulni.,

A városunkban levő iskolákban egy szalagavató közelíti,néhol meg is haladja a százezret.

2012. febr. 2. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem idén volt. Egy utolsó "buli" az érettségi előtt. Megkapjátok a jelképet(szalag), amit egész évben hordani fogtok.

Táncoltok, vacsiztok, előadtok egy műsort. Nagyon jó lesz, én is mondtam, hogy fölösleges, pénzkidobás, de a végén nagyon élveztem, együtt sírtunk az osztálytársakkal.

19/L

2012. febr. 2. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

nem minden suliban divat a hatalmas felhajtás, keringővel meg már menyasszonyi ruhának beillő csodákkal. nálunk pl. volt műsor amit mi adtunk elő. tanárparodizálás, meg még 1-2 tök viccel dolog, aztán kitűzték a szalagokat tanárok mondtak beszédet és ennyi

18/L

2012. febr. 14. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
4. Nem kötelező táncolni! Ergo ha nem táncol, akkor nem kell fizetni a ruháért sem. Nekem is volt szalagavatóm, tudom milyen. 1. voltam
2012. febr. 16. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!