Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szalagavató afterparty?

Szalagavató afterparty?

Figyelt kérdés

1. Ha mondjuk egész este iszok egy pohár bort, egy pohár pezsgőt és egy pohár sört, akkor ugye nem rúgok be? Lány vagyok és csak ezt a hármat bírom meginni. Persze nem egymás után "vedelném", egy-két órás szüneteket is tartanék közte. Az a helyzet, hogy Nekem nem menő, ha el vagyok ázva Én táncolni szeretnék.

2. Nem tudom, hogy kell piát kérni - eddig csak házibuliba voltam. Simán odamegyek a sráchoz/csajhoz és megkérem hogy adjon xy-t? És ha csak 1 hónap múlva fogom betölteni a 18-at kiszolgálnak?

3. Hogyan érjem el, hogy ne rakjanak semmit az italomba? Figyeljem a manuszkát, vagy mi? Vagy zártkörű rendezvényeken ilyen nem szokott történni?

2011. szept. 17. 17:34
 1/10 anonim válasza:
89%

-ennyi alkoholtól nem valószínű, hogy be fogsz rúgni

-az italt simán kérd a pultostól, ha problémáznak a korodon akkor kérd meg az egyik osztálytársad,hogy vegye meg neked

-idegentől ne fogadj el italt,a sajátodat se hagyd őrizetlenül, de ha zárt közösségben vagy,az osztálytársaid között, talán ilyentől nem kell tartanod(remélem legalábbis:S)

jó szórakozást:)

19/L

2011. szept. 17. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Az italfogyasztás első szabálya, hogy nem iszunk mindenfélét összevissza, hanem egyfélét. Ha még nem igazán ittál alkoholt nem javaslom, hogy 3félét összeigyál, mert könnyen rosszul lehetsz tőle.

Az, hogy kiszolgálnak-e majd meglátod, vagy elkérik a személyid vagy nem.

Általában az italokat előtted öntik, ha nem, akkor kérheted, dobozost meg ne vegyél.

2011. szept. 17. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

nem, ennyitől biztos nem rúgsz be, 3x ennyi kéne a becsiccsentéshez

helo egy abszintot kérnék kösziii

pohárt nem hagyod őrizetlenül és piát mindig kézben tartsad

2011. szept. 17. 19:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Eddig csak úgy ittam alkoholt, hogy itthon megkínáltak vele az ősök. Abszintot még egyszer nem iszom. :D Második: írtad, hogyha még nem ittam "úgy" alkoholt, akkor ne igyak háromfélét össze. Akkor e 3 közül melyiket javaslod és mennyi szünetet hagyjak köztük?

Bocsi, ha hülye kérdések,d e nekem fontos.

Köszönöm a válaszokat, felpontoztalak titeket.

2011. szept. 18. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

azt idd,amit a legjobban szeretsz a 3 féléből:) Nekem a pezsgő a kedvencem,vagy egy jó bor,de szórakozóhelyen olyanra ne számíts:D

Szép komótosan igyad,ha érzed ,hogy kezd a fejedbe szállni akkor tarts egy kis szünetet,ennyi.

Egyébként szalagavató afteron azért belefér becsípni kicsit,ne feszengj ennyire,igyad ameddig jólesik:)

2011. szept. 18. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Esetleg koktélokat lehet kapni?

Valami, ami nem túl erős?

2011. szept. 18. 12:28
 7/10 anonim ***** válasza:
igen lehet koktélokat kapni. én azokat szeretem, mert nem igazán kedvelem egyik alkohol ízét sem:S
2011. szept. 18. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:
És melyik a leggyengébb?
2011. szept. 18. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Igyál Vodka, sok Vodka!

Egyszer van ilyen buli az életben.

2014. dec. 17. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Vodka, az élet nedűje.
2014. dec. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!