Kamaszok! Milyen az apukátok, milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 08:51
11/15 marcsi01 válasza:
Nagyon jó a kapcsolatunk, csak az a kár, hogy sokat dolgozik, de ha nem dolgozik, vagy alszik (munka után) akkor elvagyunk. Azt szeretem még amikor elmegyünk vásárolni és nem akar semmit sem megvenni én meg addig zaklatom amíg azt is megveszi amit nem is kell. Már csak annyit mondok, neki is olyan bizarr étkezési szokásai vannak mint nekem. 14/L :)
12/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem apukámat :) Ő is engem, szóval 10-ből 10-es a kapcsolatunk :) <3 14/L
13/15 anonim válasza:
Müvészlélek, egy olyan ember, akit nem lehet megérteni- ezt örököltem is. Nem tartom vele a kapcsolatot.
14/15 anonim válasza:
Hát elég rossz.
Szeretjük egymást meg minden,de nagyon szigorú.Nem mondhatok el neki semmit,mert nem ért meg.Esetleg ki is röhög.
15/15 anonim válasza:
mindenhova el akar vinni. . . ha nagyon rossz vagyok, vagy hírtelen csinálok butaságot akkor pofonvág és leordítja a fejem. utálom ha csikíz. bele tudnék halni! de jófej és szeretem őt. sokat dolgozik, hogy eltartson engem, anyukámat, a 6 tesóm, és azt a sok állatot még a háznál. már több mint 20 éve házasok anyukámmal, és büzke vagyok rájuk. szeretem az apukám, nem hiszem hogy valaha nagyon rossz lenne a kapcsolatunk.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!