Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti értitek miért csinálja?

Ti értitek miért csinálja?

Figyelt kérdés
Anyukám 1 hónapja megígérte,hogy vesz nekem egy telefont de most hirtelen bejelenti,hogy nem vesz mert már így is sok mindent kapok.Én nem értem miért csinálta.Eddig mindent megvett.Most meg már túl sok mindent kapok.De ha nem akarta meg venni legalább ne ígérte volna meg.
2012. jan. 30. 17:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű , hogy nincs ilyenre most pénze , hogy most neked új telefont vegyen mert biztos, hogy van sokkal fontosabb is amit ki kell fizetni!

És ezt előre 1 hónappal ezelőtt nem tudhatta.

Majd ha lesz ilyenre pénze biztos megveszi.

2012. jan. 30. 18:07
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Telefon vagy kaja?? hm?

Gazdasági válság van aranyom. ;)

Ha nem milliomos a családod akkor elhiszem édesanyád álláspontját..bocs de ez Magyarország. ;)

2012. jan. 30. 18:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

idáig mindent megvett neked és most zavar hogy egy valamit nem kapsz meg,pedig megigérte? Drágaságom az én anyám folyton megígéri nekem hogy megveszi amit kérek,de amit megígért még az életbe nem vette meg nekem.most is azt mondta még karácsony elott hogy megvesz nekem egy telefont, a szulinapomra már ki is néztem magamnak,de persze most lessz a szulinapom,és anyukám azt mondta ezt sem kapom meg.

na kinek szarabb?

2012. jan. 30. 19:00
 4/20 A kérdező kommentje:
De akkor nem kellett volna megígérnie.
2012. jan. 30. 19:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Most egy úgy mondtad mintha te amit megígérsz mindent pontosan úgy betartasz..

(első voltam)

2012. jan. 30. 19:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát én még soha nem ígértem meg senkinek,hogy veszek neki telefont.De nem számít azt mondta,hogy telefon helyett kérhetek mást.Telefont majd kapok kicsit később.
2012. jan. 30. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk most jött meg anyud fizetése, és jóval kevesebb, mint eddig? Erre nem gondoltál? Nem hinném, hogy nem akarja megvenni, inkább nem tudja megvenni.
2012. jan. 30. 20:05
 8/20 A kérdező kommentje:
De nem értem miért nem mondja meg,hogy miért nem veszi meg.
2012. jan. 30. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te min.egy kicsit el vagy kényeztetve 3. voltam
2012. jan. 30. 20:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen az lehet.Egyke vagyok így elég sok mindent megkapok.Ezért most egy kicsit fura,hogy magyarázat nélkül nem vesz meg nekem valamit.
2012. jan. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!