Fogok még nőni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 156 cm és 5 éve van menzim. Szeretnének megnőni, mert mindenki magasabb nálam és sokat gúnyolnak. Vannak olyan speciális ételek, sportok, amitől megnőhetnék? Lehet, hogy azért nem növök, mert van egy kis gerincferdülésem? Ez kezelhető? előre is köszi. (ui. apu kb. 172, anyu 156 cm)2012. jan. 28. 17:12
11/11 anonim válasza:
Nem nagyon fogysz nőni. De a gerincferdülésedet rendbe lehet hozni. Hallottam olyat, hogy valaki elment csontkovácshoz és 4 centivel magasabb lett! azért 4 centi sokat számít!
Sima számítások szerint: 172+156 átlaga-3=161 cm a várható magasságod. De szerintem ennyi nem leszel sajnos, mivel anyukád 156cm és apukád sem magas (172-15=azaz157cm-es női magasságnak felel meg, úgyhogy mivel mindkét szülő felől alacsony termetet örököltél, maximum 160 cm leszel, de inkább 156-158cm.
Menj el csontkovácshoz, hátha mégsem lesz igazam és "kiegyenesít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!