14/f vagyok 162 cm, fogok még nőni?
Figyelt kérdés
osztálytársaim szemében a kis nyomi legalacsonyabb vagyok és unom már nem kicsit2009. nov. 30. 21:54
1/14 anonim válasza:
Persze!
Egyik ismerősöm pont így volt mint te, rá egy évre meg már bőven a tornasor közepén volt.
Én egyébként alacsony vagyok, ezért az alacsonyabb pasik tetszenek, a magasak szóba sem jöhetnek :)
2/14 A kérdező kommentje:
remélem velem is megesik :)
2009. nov. 30. 22:05
3/14 anonim válasza:
18-20 eves korodik fejlodnek a csontjaid. A valaszt a genekbe keresd. Nezd mega csaladodbol ki mekkora, ha mindenki magasabb nalad egeszen biztos, hogy fogsz noni. S maskepp is valoszinu.
4/14 A kérdező kommentje:
tesóm 13 lány 170 körül anyám 180 körül apám 200cm körül szóval így családban is legalacsonyabb vagyok
2009. nov. 30. 22:18
6/14 anonim válasza:
Szia!
Az ember 25 éves koráig nőhet szóval nyugi van még bőven idő.
De ha a családod magas te is biztos az leszel!
7/14 anonim válasza:
sztem még fogsz nőni. az se jó, ha vki égi meszelő, nekem volt egy fiúm, 1,5 fejjel magasabb volt, hát kissé nehézkes volt :D de meg lehet oldani :D
8/14 anonim válasza:
Az ilyen srácok kimennek nyári szünetre 14-17 éves koruk közt és őszre nem ismerem meg őket, mert nőnek 10-20 centit... Ha apád se magasabb, akkor azért nem bizti, hogy nagyot nősz, de ha igen, akkor tuti.
Egyébként 150 csaj vagyok és párom 165, apám is... szal ők is elkeltek, te is el fogsz...
9/14 anonim válasza:
162 centi vagy, az oké, és hány kiló?
10/14 A kérdező kommentje:
47
2009. dec. 7. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!