Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú de fiatalabb nálam. Nagyon jó barátok vagyunk, és félek, hogy ha elmondom neki, ezt a barátságot elrontom.
2012. jan. 27. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
X_X
2012. jan. 27. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Egy 14 éves lány egy 11 éves kisfiút szeret?

Ez nekem elég vicces. Én szintén 14 éves lány vagyok, van a suliban két 11 éves fiú, akik borzasztó aranyosak, mindig meg szoktam őket puszilni, ők is engem, elbeszélgetek velük, de ennyi, imádom őket, de nem érzek irántuk szerelmet, érdeklődést, elvégre még kicsik, de ők ketten tutira jópasik lesznek majd.:))

2012. jan. 28. 15:01
 13/15 Égaművész válasza:
100%
Ha nincs lego, akkor tollasozhattok is tavasszal.
2012. febr. 10. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak nagyon megszeretted, mint barát? Hidd el én is éreztem már olyat, hogy azt hittem, hogy én most szerelmes vagyok, de aztán kiderült, hogy nem, csak szinte rajongás-szerűen szeretem. Az is meglehet, hogy maga a szerelem érzése vonz és ezt vetíted ki a barátodra. Persze az is előfordulhat, hogy tényleg szerelmes vagy, csak ne feledd, hogy a szerelem akárhogy is nézzük a testiségről is szól. Tekintve, hogy csak 14 vagy nem megyek nagyon bele, de csak képzeld magad elé, ahogy csókolóztok. Az érintését, az illatát, az ízét, vonzónak találod? Jó esne? Ha még mindig úgy érzed, hogy szerelmes vagy, meg lehet próbálni, de nagyon, nagyon, nagyon nehéz dolgod lesz. Tekintve, hogy te vagy az idősebb, te leszel kicsit a vezető szerepben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ilyen korban a fiúk még "éretlenek". Nem igaz, hogy ők nem lesznek szerelmesek, nem érdeklik őket a lányok (bár 11 évesen az is meglehet), csak épp máshogy kezelik, nem tudják úgy kimutatni, mint a lányok, nagyon új nekik. Számítanod kell a fiú komolytalan reakcióira, hogy egy csomószor "nem ért meg" majd. A férfiak és a nők eleve nehezen tudják megérteni egymást, hát még a kamaszkorban (vagy annak az elején), mikor még a hormonok is tombolnak. Egy szóval meg lehet próbálni (valószínűleg kezdeményezni is neked kell), de nem lesz sétagalopp.
2012. febr. 24. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Vald be. Remélem Én vagyok az :D
2012. márc. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!