Nektek az első menstruáció meg jövetele előtt volt fehér folyás? (Nekem nem! ) Az első után mennyi időre jött a második? "Csak azért kérdezem mert tudom hogy az első után hónapok kimaradhatnak a következőig"
Meg kíváncsi vagyok hogy nem csak én voltam így vele hogy hirtelen ért titeket fehér folyás elő jel nélkül, mert én csak előtte elégé szőrösödtem ott lent, nem volt előtte fehér folyás hopsz egy nap meg jött és azóta még semmi se tudom mindenki szervezete más de történeteket olvasnék szívesen hogy volt stb.. Légyszíves minél többen írjatok...
Az első után nekem már 3 hónapja semmi fehér folyás se hallatom olyat akinek fél évre jött a második ö ugyan úgy volt mint én hopsz és jött váratlanul!
Látom nem sokan válaszoltak neked, remélem nem baj ha írok, én már nem vagyok tini (30). Szóval nekem volt előtte fehér folyásom volt hogy konkrétan elönött. Nem volt jó. Aztán 14 múltam mikor megjött, és első alkalomtól kezdve 28 napos ciklusaim voltak, semmit nem késett soha. Szedtem fogamzásgátlót is évekig, akkor is normális volt, mindig 5-7 napig tartott. Első alkalommal terhes lettem ahogy terveztük, ahogy abbahagytam a bogyót. Aztán nem állt be, terveztük a kistesót, akkor megint abbahagytam a gyógyszert és első alkalommal sikerült akkor is teherbe esnem. Most 17 hónaposak múltak az ikerfiaim, de szülés óta még mindig nem állt be. Most pl 39 napos volt az utolsó ciklusom. Igaz még a szoptatás alatt szedhető fog.gátlót szedem.
Én meg arra vagyok kíváncsi, ezek után még visszaáll e nálam a rend, vagy hogy is lesz?
Én is hallottam olyat, akinek az első után hónapok maradtak ki, ne aggódj. De azért ha élsz szexuális életet, vigyázz, mert nem azt jelenti hogy nincs peteérésed, és nem eshetsz teherbe!!!
És ne várd annyira, még nagyon fogod utálni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!