Kamaszok, milyen lett a félévitek?
Figyelt kérdés
Nekem nem az a nagyontökéletes de szerintem egész jó lett főleg a tavalyihoz képest (akkor 5 hármasom is lett).Az enyém úgy lett hogy nyelvtan irodalom matek biológia ének és tesi ötös lett, a többi mind négyes kivéve a földrajz az lett hármas:(.Nektek? 14L.2012. jan. 26. 18:43
24/28 anonim válasza:
4,94 egy 4esem lett, röplabdából. :) (nem, nem tesiből, külön van, az 5ös)
8.o 14L
25/28 anonim válasza:
Nekem most hetedikben négy 4-es többi ötös.
26/28 anonim válasza:
Matek, fizika, kémia, irodalom, nyelvtan, biosz, angol, ének, rajz, szorgalom: 5
Töri, föci, informatika, tesi, magatartás: 4
Azt hiszem, mindent felsoroltam. Ami azt illeti, lehetne jobb is, ez volt a minimum szint, amit elvártam magamtól.
14/L (nyolcadikos)
27/28 anonim válasza:
16 tantárgyból 15 5-ös,a kémia 4-es:/
28/28 anonim válasza:
Nem valami fényes, pedig tizenegyedikben illett volna ráhajtanom. 4 hármas, 4 ötös, 3 négyes, illetve 1 kegyelemkettes (tesiből, szóval nem várok javulást magamtól). Meglátom, mit tehetek évvégéig, sajnos meglehetősen lusta vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!