Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen hobbit vállaljak el?

Milyen hobbit vállaljak el?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy hobbit amit minden nap csinálnék. Szerettem volna hangszeren játszani nem tudom hogy menne-e.Van egy kis költői ihlet-ségem nem tudom hogy azzal kezdjek el foglalkozni vagy különben még egy nagyon kicsi rajzolási tudásom is van.Ezek közül melyiket választanátok? Szóval a felsorolás:

1.Hangszer (gitár,szintetizátor)

2.Írás (netbook-on(nincs majd lesz) Word-ba írnám

3.Rajzolás (hát ezt lehet érteni)

Kérlek írjatok többen mert le kéne foglalnom magam. Nem jó hogy állandóan filmeket nézek és gépezek és jobb lenne ha rendszeresség lenne az életemben.De én beszélhetnék itt még órákat is na annyi a lényeg válaszoljatok! MI legyen a hobbim?? :-)

2012. jan. 25. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Te nagyon hülye vagy! Csinálni akarsz valamit, amit csakis te, egyedül te fogsz csinálni, amit szeretsz, amiben tehetséges vagy. És akkor jössz ide hogy melyiket válasszad...

AMELYIKET SZERETNÉD!

2012. jan. 25. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Meg már a kérdésed is. "vállaljak el" . Munkát vagy szivességet szokás elvállalni, a hobbidat nm elvállalod hanem jön és imádod csinálni!
2012. jan. 25. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Ennxire nem legyél már életképtelen. Amelyikhez kedved van. Egyik nap rajzolj, másik nap zenéj, néha gépezés helyett meg írj (inkább kézzel egy füzetbe vagy naplóba, ne pedig wordbe, mert úgy baromi jellegtelen)...
2012. jan. 26. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Én kis barbie ételeket készítek és különböző bútorokat. IMádom !
2012. jan. 26. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A gitározás tűnik hosszú távon a legjobb ötletnek nekem!:)

Az majd lefoglal,napi több óra gyakorlás is kell hozzá,ha komolyan gondolod!Vágj bele!!:)

2012. jan. 26. 15:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a jó válaszokat!! Azért mert nem tudtam melyiket válasszam és csak kiírtam hogy ti melyiket választanátok. Még mindig nem tudom azt hittem jobb válaszok érkeznek. De mindig mindenkit csak lekezelni kell...
2012. jan. 26. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

gitár,

elvagy vele, sokat kell gyakorolni, rengeteg időt elvezs, lehet neten keresni kottát, youtubeon néznki ki mit tud stb. ...és később jól lehet vele csajozni :)

2012. jan. 31. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
ÉN is gitározok :-) Tényleg sok időt vesz igénybe és mindig keresek magamnak egy jó kottát, például kedvenc ABBA slágereimet ...
2012. febr. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!