Milyen hobbit vállaljak el?
Nagyon szeretnék egy hobbit amit minden nap csinálnék. Szerettem volna hangszeren játszani nem tudom hogy menne-e.Van egy kis költői ihlet-ségem nem tudom hogy azzal kezdjek el foglalkozni vagy különben még egy nagyon kicsi rajzolási tudásom is van.Ezek közül melyiket választanátok? Szóval a felsorolás:
1.Hangszer (gitár,szintetizátor)
2.Írás (netbook-on(nincs majd lesz) Word-ba írnám
3.Rajzolás (hát ezt lehet érteni)
Kérlek írjatok többen mert le kéne foglalnom magam. Nem jó hogy állandóan filmeket nézek és gépezek és jobb lenne ha rendszeresség lenne az életemben.De én beszélhetnék itt még órákat is na annyi a lényeg válaszoljatok! MI legyen a hobbim?? :-)
Te nagyon hülye vagy! Csinálni akarsz valamit, amit csakis te, egyedül te fogsz csinálni, amit szeretsz, amiben tehetséges vagy. És akkor jössz ide hogy melyiket válasszad...
AMELYIKET SZERETNÉD!
A gitározás tűnik hosszú távon a legjobb ötletnek nekem!:)
Az majd lefoglal,napi több óra gyakorlás is kell hozzá,ha komolyan gondolod!Vágj bele!!:)
gitár,
elvagy vele, sokat kell gyakorolni, rengeteg időt elvezs, lehet neten keresni kottát, youtubeon néznki ki mit tud stb. ...és később jól lehet vele csajozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!