Veletek is volt már ilyen?
14L vagyok, általános iskolába járok (8.o.) az egész suliba járnak kb. 300-350 -en. Van három lány, egy 5. és két 7. osztályos, akiket nagyon különlegesnek tartok. Ezt úgy elmondanám nekik, de annyira nem vagyok velük jóban. Egyikpjükkel beszélőviszonyban (elcseverészősdinek hívom ezt a kapcsolatot) vagyok, a másik kettővel pedig csak köszönőviszonyban. Úgy érzem, ha bennük is meglenne a kellő nyitottság (nincs nagyon mert idősebb vagyok náluk és a mi sulinkban nem szokás hogy az idősebb a fiatalabbal barátkozik, szerintem ez hülyeség, a legjobb barátnőm tavaly a sulimba járt, már elballagott, csak ez eg yilyn bevett szokás hogy nincsenek ilyen kapcsolatok) akkor jóban lennék velük. Amikor elmennek mellettem a folyosón akkor bámulom őket, megihletnek, köszönök nekik, barátságos vagyok velük, részemről megvan a nyitottság. Úgy gondoltam, hogy ballagáskor megmondom nekik de nem tudom hogy, mármint az elég hülyén hangzana hogy "különleges vagy!" szóval ez max úgy sikerülne, hogyha összebarátkoznék velük és beszélgetés közben elmondanám a véleményemet róluk, ha kapcsoldóik a témához. Meg ha csak nemcsak annyit mondanék hogy különlegese hanem megindokolnám, vagy utalnék rá akkor is, nem beszélgetek velük annyit, stb. Vagy levélben leírnám nekik (kézzel írottban) de nem tudom hogy reagálnának rá, ha a helyzetükben lennék akkor én jól fogadnám a szituációt, benne lennék a levelezésben stb de nem tudom lehet hogy ők megijednének tőlem, azt hinnék akarok tőlük valamit.. Csak annyira csodálom őket, olyan különlegesek, és látom ahogy suhannak a folyosón...megihletnek, stb. Ők az én múzsáim!
14L
kedves utolsóelőtti, ők nem menők a suliban.. nálunk nincsenek ilyen "menő csajok", jó mivel mi vagyunk a legidősebbek ezért szinte mindenki ismer minket, meg a kisebbek mindig néznek hogy hú milyen nagyok vagyunk stb.. és mondanám azt hogy egy csomóan nem is ismerik őket de nem mondom mert mivel kicsi a suli ezért látásból mindenki ismer mindenkit...
és csak kb annyi van hogy mások mint a többiek, és titokzatosak, egyfolytában történetek szereplőiként képzelem őket, stb. szerintem ebben semmi ferdehajlam sincsen már nem azért, nem fantáziálgatok róluk úgy, de most megihlettek egy nagy ötletemet. inkább tartsanak az embereket őrültnek, ferdehajlamúnak, mint hogy ne írjam le ezeket! ;)

Szerintem csak köszönj oda nekik, amikor elmentek egymás mellett a folyosón és kérdezd meg tőlük esetleg, hogy hogy vannak, mizu velük ilyesmi. Ha sokszor beszélgettek egy keveset akkor akár össze is barátkozhattok.
Amúgy én rajongásig imádok egy 5-est és sokszor írnék is róla történeteket.:)
igen, azt csinálom. :)
amúgy nem róluk írok csak a személyük megihletett egy karaktert egy történetben! amúgy nagy író-vagyok szóval foghatom művészi tulajdonságnak..:D

honnan tudod, hogy nem vagy l.szbikus? az nem mindig derül ki hamar ;)
amúgy ez nekem is kicsit furcsa...nekem is volt már olyan, hogy pár lány nagyon szimpatikusnak tűnt, meg minden, és mindenáron össze akartam velük barátkozni, de hogy "kiélem a vágyaim", "suhannak a folyosón", "gyönyörűek", "különlegesek" stb, ez túlzás o.O és én is író hajlam vagyok, úgy írom ezt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!