Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

14L vagyok, általános iskolába járok (8.o.) az egész suliba járnak kb. 300-350 -en. Van három lány, egy 5. és két 7. osztályos, akiket nagyon különlegesnek tartok. Ezt úgy elmondanám nekik, de annyira nem vagyok velük jóban. Egyikpjükkel beszélőviszonyban (elcseverészősdinek hívom ezt a kapcsolatot) vagyok, a másik kettővel pedig csak köszönőviszonyban. Úgy érzem, ha bennük is meglenne a kellő nyitottság (nincs nagyon mert idősebb vagyok náluk és a mi sulinkban nem szokás hogy az idősebb a fiatalabbal barátkozik, szerintem ez hülyeség, a legjobb barátnőm tavaly a sulimba járt, már elballagott, csak ez eg yilyn bevett szokás hogy nincsenek ilyen kapcsolatok) akkor jóban lennék velük. Amikor elmennek mellettem a folyosón akkor bámulom őket, megihletnek, köszönök nekik, barátságos vagyok velük, részemről megvan a nyitottság. Úgy gondoltam, hogy ballagáskor megmondom nekik de nem tudom hogy, mármint az elég hülyén hangzana hogy "különleges vagy!" szóval ez max úgy sikerülne, hogyha összebarátkoznék velük és beszélgetés közben elmondanám a véleményemet róluk, ha kapcsoldóik a témához. Meg ha csak nemcsak annyit mondanék hogy különlegese hanem megindokolnám, vagy utalnék rá akkor is, nem beszélgetek velük annyit, stb. Vagy levélben leírnám nekik (kézzel írottban) de nem tudom hogy reagálnának rá, ha a helyzetükben lennék akkor én jól fogadnám a szituációt, benne lennék a levelezésben stb de nem tudom lehet hogy ők megijednének tőlem, azt hinnék akarok tőlük valamit.. Csak annyira csodálom őket, olyan különlegesek, és látom ahogy suhannak a folyosón...megihletnek, stb. Ők az én múzsáim!

14L

2012. jan. 25. 17:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Volt valaki, aki meginspirált, és írtam egy novellát. Csak ő srác. xD Én még nem mondtam el neki, de lehet, hogy megmondom, hogy ő volt az én múzsám (majd utána bevallom neki, hogy szeretem, xD ááááá). Amúgy nekem a halott nagyapám általában a múzsám. Szerintem az 5-esnek ne mondd el még. Próbálj többet beszélgetni velük. Hajrá.
2012. jan. 25. 17:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Csak pont hogy mindhárom nagyon érettnek néz ki..Najó csak 2, a 3. más miatt "tetszik".

Az 5.-es akár 8.-osnak is elmenne, annyira gyönyörű, és sznob szemmel nézve nagoyn gáz ruhákat hord de szerintem meg nagyon szép, nagyon egyedi és nem gáz szóval mindig van valakivel, nagyon gyönyörű hosszú haja van, olyan jeges, sosem mosolyog, de ezért olyan különleges, nem olyan "felnőtt akarok lenni"-típus. Magas, vékony, szerintem gyönyörű. És nemcsak a külseje miatt tartom annak hanem az egész kisugárzása..Basszus megyek regényt írni ez a csaj hihetetlen!!! És majd eg ylevélben megírom neki ha kész aregény hogy "te ihlettél meg " vagy hasonlók. És a másik lányt is beleírom!

Úristen a múzsáim!! :DD

2012. jan. 25. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is van egy 5-es ismerősöm. Majd behalok, hogy mennyire érett. Nagyon jó barátok vagyunk. :)
2012. jan. 25. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem... ez elég lezbisen hangzik már bocs... Kb azt se tudják ki vagy, de ha nekem valaki ilyennel állna elő, minimum lezbinek nézném...
2012. jan. 25. 18:26
 5/16 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok lezbikus. :)
2012. jan. 25. 18:52
 6/16 A kérdező kommentje:
egy egész regényötletet most leírtam, szerintem "így kiélem a vágyaimat", aztán ha egy kiadom vagy valami akkor megmondom nekik :D
2012. jan. 25. 19:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha másra nem is de például barátkozásra nagyon jók a közösségi oldalak! Nem tudod őket bejelölni ismerősnek facebookon/iwiwen/myvipen? Esetleg ott kezdeményezhetnél egy beszélgetést.
2012. jan. 25. 19:29
 8/16 A kérdező kommentje:
nincsenek fennt facebookon.
2012. jan. 25. 20:17
 9/16 anonim ***** válasza:

uramisten. Te elég bolond vagy, én megijednék tőled és l.szbinek néznélek.

Nehogy megmondd nekik, hogy "különlegesnek" tartod őket, mert ha tényleg olyan "menők", akkor körberöhögnek.:D

"múzsáid"? jézusom, ezt még csak pasitól hallottam, de az mindig egy nőre mondta.

"suhannak a folyosón" --> te nem vagy normális :D

Az meg elég baj, ha nálatok egy 5.-es számít különlegesnek, menőnek, de még egy 7.-es is...

Nálunk az 5.-esek, 6.-osok kis sz.rosok ((de nagyon cukik^^), a 7.-esek és 8.-osok a normálisak, menők...

Nem hiszem el, hogy fiatalabbakat nem mersz leszólítani. Én ma még pénzt is kértem, egy nálam kb 3-4 évvel idősebb, totál ismeretlen lánytól.:D

2012. jan. 26. 00:05
 10/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell elkeseredni, de esélyes, hogy vannak benned hajlamok, hiába teszed " " jelek közé pár gondolatod (kiéled a vágyaid?!?!), a megfogalmazás már sokat elárul. Ált. suliban nekem is SZIMPPATIKUS volt 1-2 ember, akiket különösebben nem ismertem, de barátkoztam volna velük, viszont soha nem fordult meg a fejemben olyasmi, hogy "suhannak a folyosón", regényt írjak róluk vagy alaphangon olyat írjak neki, hogy csodálom őket meg ilyenek... Gondolkozz el magadon kicsit szerintem, hogy mennyire normális ez.
2012. jan. 26. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!