Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Válaszolnátok erre a kérdésemre?

Válaszolnátok erre a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Mondjátok már meg hogy mire jó az hogy kocsmába jártok, cigiztek, úgy berúgtok hogy azt se tudjátok hogy hol vagytok?

És hogyha valaki ezt nem csinálja, vagy épp egy kicsit másképp gondolkodik mint ti? Vagy mondjuk beszédhibás, vagy kövér esetleg szemüveges akkor azt miért közösítetitek ki úgy hogy nem is ismeritek? /nem ismeritek= életetek alatt szinte csak annyit beszéltetek hogy hello szia/

2012. jan. 24. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sajnos ilyen világot élünk:((senki nem akar kirekesztett lenni.
2012. jan. 24. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Én kocsmába járok, cigizek, néha berúgok úgy hogy azt sem tudom hol vagyok. Igazából papíron már kiléptem a kamasz korból, de valamikor akkor kezdtem el. Egyszerűen ilyen az életvitelem, az imédzsemhez tartozik, persze ez abszolúte nem követendő példa. Na de, soha senkit nem néztem le mert épp valami hibája volt, esetleg nem tartozott a "menő szférába". Úgy érzem én soha nem csináltam ilyet, pláne úgy nem hogy nem is ismertem az illetőt. Nagyon nyomós ok kell ahhoz hogy én valakit lenézzek. Tehát szerintem ez semmi más csak közönséges általánosítás.
2012. jan. 24. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
nem cigizek,nem iszok:) csak ünnepekkor iszok egy nagyon kicsit.. kiközösítés.. először mindenki vissza húzódó,de lehet hogy utánna barátok lesznek,vagy mások véleményére ad,és az alapján dönti el kit közösít ki és kit nem..
2012. jan. 25. 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:

1.Mert akkor jól érezzük magunkat

2.Szeretünk lenézni másokat

3.Ezeket az embereket én csak jankóknak vagy palkóknak hívom őket xdxd

14/l

2012. jan. 25. 16:07
 15/15 anonim válasza:

Gondolj arra hogy lehet neked beszédhibád, lehetsz kövér akármilyen vagy ilyennek vagy teremtve ,akik cikiznek ők meg azért teszik mert van valami bibi velük.

Engem is baszatattak mert szeplős voltam. az a srác akibe szerelmes voltam oda jött hozzám és azt mondta hogy olyan gyönyörű vagy majd mikor majdnem a karjaiba omlottam azt mondta hogy a legjobban az arcod tetszik mert olyan vagy mint akit szembe fosott a tehén.Egész órán sírtam de annyira hogy befulladtam(asztmás vagyok).Semmibe se néztek én voltam az osztály szégyene.Hogy bevegyenek elkezdtem nem tanulni meg probáltam felvenni velük a ritmust.hiába(hála istennek).

Elballagtunk,teltek az évek és egyszer egy bevásárlóközpontban összefutottunk.Csak lesett mert 80as melleim lettek egy darab szeplőm sincs sztem eléggé jól nézek ki,egyetemre járok.Ő rohadt kövér lett még mindig az érettsigével szenved.Elkérte a telefonszámomat és látszott hogy odáig van értem..hogy élveztem e?mi az hogy...minden nap hívott egyszer sem vettem fel neki.most mikor egy közösségi portálon újra felvette velem a kapcsolatot kiderült hogy börtönben volt.jah és ismét fikázni kezdett huszonéves fejjem mert kerekesszékes a vőlegényem.De mint utólag kierült a szülei elvállatk senki se szerette igazán ezért jött a fikázás.

bocs hogy ennyit írtam!!!remélem érted a lényeget.

van velük valami baj láss az álarc mödé közeledj és ne lédj ilyen negatív.ha más nem sajnáld őket.figyelemre vágynak.kitartás egyszer még visszaadod mert te viszed valamire de ő nem biztos

2012. jan. 27. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!