Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányok szétszortsága,...

13 éves lányok szétszortsága, figyelmetlensége általános? értelmesen elmondom, mit tegyen majd 1 óra mulva elfelejti? Pl : vidd ki a kukát este . Ok . Egy fenét én vittem ki reggel . nem büntetni akarom, csak az okát és a megoldást keresem .

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 17:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tanulok erősen , gyermeteg női logika még einsteinen is kifogott :):):):)
2009. jún. 22. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Anyukám azt szokta csinálni hogy felírja egy ragadós cetlire a napi kötelességeimet, és ha pl.: számítógépezek akkor odaragasztja a gépre és akkor mindig a szemem előtt van. Így amikor már befejeztem a gépezést, akkor (pl.:) leviszem a szemetet. ű

Egy időben Anya azt is csinálta hogy büntetést adott: ha nem viszem le a szemetet míg hazaér, akkor egy napig nem gépezhetek, stb.

Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni: 13/L

2009. júl. 17. 19:20
 13/19 A kérdező kommentje:
a cetlire felírt feladat jó lehet, de nem mindíg. büntetést meg szinte minden nap kaphatna.nem szívesen büntetném ,megértetni szeretném pl: a napi időbeosztás jó- a kapkodás rossz. kösz a tanácsot.:)
2009. júl. 18. 09:34
 14/19 anonim válasza:
47%

15 éves vagyok! Nemrég 14 éves voltam még most is, én azt hittem, hogy hülye vagyok! Nem tudom igen például, hogy vidd ki a kukát, de később elfelejtettem, hogy mit kell csinálnom! 13 éves korig pedig soha nem felejtettem el!

Nem tudom miért csinálta ez... :(

2009. júl. 31. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez altalanos!!!!!! 12 eves vagyok es en is elfelejtek mident szinte!!!!!!! Ezellen nincs mit tenni. Sajnos.
2009. aug. 17. 20:04
 16/19 anonim válasza:
100%
Igen, én is sokszor esem az elfelejtkezés hibájába. Anyám gyakran megkér, hogy mosogassak el, és teljesen kimegy a fejemből - még úgy is, ha a konyhában járok! Nem tudom, mitől lehet ez, és látom, nem csak én vagyok így. Az a baj, hogy anya ezt nem érti meg, és én tisztában vagyok azzal, hogy neki, mint szülőnek, kötelessége rendszerre nevelnie a gyerekét, de az, hogy egyszerűen lehülyéz, mikor megosztom vele ezt a problémát, szerintem nem jó megoldás. 15/L
2009. aug. 24. 23:09
 17/19 anonim válasza:

Gondolj bele, szerintem Te is ilyen voltál, hogy megkértek valamire, aztán akaratlanul kiment a fejedből.

A tinédzserek agya ugyanolyan mint egy 65+ éves idősé (by egyik előadás, kutatások alapján). Ezek alapján nem lehetsz mérges rá.. :)

2010. márc. 28. 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok, és ugyanilyen szétszórt, szórakozott. Pont a szétszórtságom miatt volt az előbb egy kisebb vitám a tesómmal. Ő persze precíz, mindenre emlékszik, mindent tud.

Én meg itt vagyok a feledékenységemmel.

2011. júl. 21. 09:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Én is ilyen vagyok.
2012. márc. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!