13 éves lányok szétszortsága, figyelmetlensége általános? értelmesen elmondom, mit tegyen majd 1 óra mulva elfelejti? Pl : vidd ki a kukát este . Ok . Egy fenét én vittem ki reggel . nem büntetni akarom, csak az okát és a megoldást keresem .
Nekem az Anyukám azt szokta csinálni hogy felírja egy ragadós cetlire a napi kötelességeimet, és ha pl.: számítógépezek akkor odaragasztja a gépre és akkor mindig a szemem előtt van. Így amikor már befejeztem a gépezést, akkor (pl.:) leviszem a szemetet. ű
Egy időben Anya azt is csinálta hogy büntetést adott: ha nem viszem le a szemetet míg hazaér, akkor egy napig nem gépezhetek, stb.
Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni: 13/L
15 éves vagyok! Nemrég 14 éves voltam még most is, én azt hittem, hogy hülye vagyok! Nem tudom igen például, hogy vidd ki a kukát, de később elfelejtettem, hogy mit kell csinálnom! 13 éves korig pedig soha nem felejtettem el!
Nem tudom miért csinálta ez... :(
Gondolj bele, szerintem Te is ilyen voltál, hogy megkértek valamire, aztán akaratlanul kiment a fejedből.
A tinédzserek agya ugyanolyan mint egy 65+ éves idősé (by egyik előadás, kutatások alapján). Ezek alapján nem lehetsz mérges rá.. :)
Én 25 éves vagyok, és ugyanilyen szétszórt, szórakozott. Pont a szétszórtságom miatt volt az előbb egy kisebb vitám a tesómmal. Ő persze precíz, mindenre emlékszik, mindent tud.
Én meg itt vagyok a feledékenységemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!