11/20 anonim válasza:
amúgy meg lányok lebu-zizzátok a csőnacis pasikat de azér beléjük vagytok szerelmesek..de tök8
14/20 anonim válasza:
Kedves 20:19-es válaszoló!
Szerintem beszélj a magad nevében. Én utálom, ha egy srácon csőnadrág van. Ha jól áll neki, akkor legyen. Lsz*rom. De ha a pasim ilyet venne fel... Sírva menekülnék haza. :)Szóval én a kivételek közé tartozom. :)))
15/20 anonim válasza:
Az alkatodtól függ. :)
Nekem nincs bajom vele. ;)
16/20 anonim válasza:
Eznekem nagyonteccik szerintem jól áll a fiúkon 14/l
17/20 anonim válasza:
Egy jó pasin minden jó áll ez alap ! Egy rondán meg nos mit is mondjak ... annak meg tök mindegy mit vesz fel mert úgy is csúnya lesz !
18/20 anonim válasza:
Amúgy nem értem, hogy valaki válaszol a kérdésre hogy szerinte jó vagy akármi, és le lesz pontozva. gratulálok-.-
valakinek ez tetszik, valakinek nem. akkor nem nézed ha nem tetszik. És megint lehet lepontozni... -.-"
19/20 anonim válasza:
mindenképpen legyen fekete...de ezen a feszülős cuccon már a szín se segít.nem félsz,h bajok lesznek odalent Oo
20/20 anonim válasza:
nekem bejonnek es amugy nagyon sok haverom hord ilyeneket csk feszulosebbeket meg a baratom is ilyenekbe jar 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!