Kamasz lányok nektek melyik jön be jobban: Bő farmer letolva hogy kilátszódjon a boxer és dc cipő vagy csőfarmer és converse cipő? Szerintetek melyik a jobb. Amgy 14/f vagyok
Hát a beszarokgatya szerintem undorító. nekem tetszik a csőfarmer egy fiún, szerintem jobb, mintha valami bő szutykot vennél fel. Még az is elmegy, ha mondjuk a csőgatya ülepes, és egy kicsit lejjebb tolod. Vegyél hozzá télen bakancsot, nyáron converse vagy dc cipőt, de sztem a converse jobb. A csőgatya ne legyen rózsaszín. Az ülepesre ilyesmi jó.
az utóbbi nagyon jó lenne a converssel, a psimnak is hasonló van, és most bakanccsal hordja
sok sikert :) 14L
A kamaszoknak lehet, h ez jön be (bár, ahogy olvasom, mégsem), de szerintem kifejezetten ocsmány mindkettő.
22L
Felhívnám a kérdező figyelmét, hogy a börtönben a rabok anno úgy jelezték, hogy meleg együttlétet kívánnak, hogy letolták a gatyát annyira, hogy kifigyeljen a boxeralsó. Ez volt a jelzés a kanos b ziknak, hogy rendelkezésükre áll egy ánuszrózsa...
Ennek ismeretében mérlegeld kérlek az első variációt.
25/F
Ha nem írod oda ,hogy 14 vagy,akkor is tudjuk. :D
UN-DO-RÍ-TÓ! Komolyan,senkinek nincs egyedi stílusa? Egymást majmolják.. fúj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!