Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok nektek melyik...

Kamasz lányok nektek melyik jön be jobban: Bő farmer letolva hogy kilátszódjon a boxer és dc cipő vagy csőfarmer és converse cipő? Szerintetek melyik a jobb. Amgy 14/f vagyok

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 20:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
én a másodikat sokkal szívesebben látom egy fiún, kivéve ha a csőgatya nem nagyon rászorulós, mert az nagyon ratyi. az elsőn pedig hányni tudnék. bár egyeseken a csőgatya is lehet undorító... 13/L
2012. jan. 23. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
inkább az első, de nem mindenkinek áll jól, és csak egy nagyon kicsi látszódjon ki a boxerből.
2012. jan. 23. 22:26
 13/26 anonim ***** válasza:

sztem mind2 tucat és gáz

14

2012. jan. 23. 22:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködj, ahogy én.

Farmer + elegánsabb ing + normális tornacipő (adidas, lacoste). Nem fogod elhinni, de a 11-12 éves korosztályon kívül minden lánynak jobban bejön ez a stílus, mert egyszerre laza, de ugyanakkor elegáns, vagány is. Ne akarj úgy kinézni, mint a legtöbb ember, bőfarmeres décécipős bohócból már elég sokat látni, és.. nagyon bénán néztek ki. :D

2012. jan. 23. 22:50
 15/26 anonim ***** válasza:
Eggyik se. Mondjuk az eggyikn (fiú) ismerősöm öltökködésénl mind2 jobb :). Fekete jó szorulós csőfarmer, háromnegyedig kilátszodó boxer + Vty deszkás cipő. Hát enyhén kifejezve ez a divat egy hányadék, remélem már nem sokáig marad meg.
2012. jan. 23. 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel egyiket se, marha nevetséges mindkettő! Öltözködj normálisan!

[link]

Kicsit hosszú a hivatkozás. De ilyesmi farmer mindenkinek jól áll. A felső két stílus nem mindenkinek. Merj szembe menni a divattal, légy egyedi!

2012. jan. 24. 07:25
 17/26 anonim ***** válasza:

Egyik sem !

Nem veszitek észre, hogy nevetséges ? Egyszerűen nincs rá szó, hogy mennyire béne ez az öltözködés.

Nem attól elszle jó pasi, hogy minden hülye divatmárkát magadra aggatsz, mert akkor mekkora menőcsávó vagy...

Istenem, mikor felejtitek már el ???

Ki a férfiasabb ?

Ők ?

[link]

Vagy ők ?

[link]

[link]

Szerintem egyértelmű.

17/l

2012. jan. 24. 15:59
 18/26 anonim ***** válasza:
tegnap 22:50 Ott a pont. Bár szerintem az az elegánsos ing mellőzhető ,sima ingre vagy normális pólóra is,de kinek mi:) 15l
2012. jan. 24. 16:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik se jó..mind kettő..(szóval nem kifejezhető :P)

Amúgy ha feltétlen választani kell akkor a 2.

De szerintem egy sima farmer pólóval vagy inggel meg normális sportcipővel sokkal jobb. ;)

14/l

2012. jan. 25. 15:34
 20/26 anonim ***** válasza:
csőfarmer és converse cipő nekem ez jön be
2012. jan. 25. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!