Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SOS! Most mit csináljak? Apa...

SOS! Most mit csináljak? Apa elhozta a barátnőjét bemutatni, anyának nem akartam megmondani, és anya barátja meg látott minket, és most közölte ezt az egészet úgy, hogy anya is hallotta. :' (

Figyelt kérdés
Most kérdőre vont anya,h mivan,de én nem mondtam el neki. Segísetek ! :'(
2012. jan. 22. 17:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem azlrt voltam ideges,mert apunak bnője van,hanem mert féletem h anyáék meglátnak. és nem azért,mert baj h barátnője van,hanem mert nem mondtam el h találkoztam vele. Anya nem ismeri,hiszen nem a városba lakik,hanem elég messze,és mivel apa oda költözött és csak hétvégenként jön haza ott ismerkedtek meg.
2012. jan. 22. 18:20
 12/18 A kérdező kommentje:
*és anya nem azért szidna le mer bnője van,hanem mert nem mondtam el h találkozom vele. és amikor kérdezte h 2en voltatok,akkor erre igennel válaszolt.és van egy olyan érzésem h megfog ezért bünetetni hiszen hazudtam:(
2012. jan. 22. 18:22
 13/18 A kérdező kommentje:
* válaszoltam. bocsi,már nem tudok írni:/
2012. jan. 22. 18:23
 14/18 A kérdező kommentje:
akkor elmondjam ? és mégis mit :/
2012. jan. 22. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:

"Anya,találkoztam apa barátnőjével" ennyi.

Mit kell ezen ennyire túlparázni?

2012. jan. 22. 18:34
 16/18 A kérdező kommentje:

nem győzöm hangsúlyozni,nem az a baja,h találkoztunk..hanem h hazudtam. most megkérdezte h ugye nem hazudsz ? mondom: majd megbeszéljük ha ketten leszünk. erre:akkor hazudsz. erre én :tudod milyen rossz,h a szememre hányod h mér kell a hülye apának minden nőjét bemutatnia ?

tudom h mennyireutálja a hazugságot.:/ ezt nem úszom meg egykönnyen,az biztos.

2012. jan. 22. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondd meg neki, hogy azért hazudtál neki, mert nem szereted azt hallgatni, ahogy előtted szidja apukád barátnőit. Mondd neki, hogy zavar téged a felfogása, miszerint rossz dolog, ha apukád minden barátnőjét bemutatja neked. Illetve, érvelj azzal, hogy jobb az, ha bemutatja neked, minthogy te azt sem tudod, hogy egyáltalán kivel van az apukád.

Anyukád párját én elküldtem volna melegebb éghajlatra. (amilyen az én természetem, meg is vertem volna, mert semmi köze hozzá, hogy mit csinál az apád)

2012. jan. 23. 04:57
 18/18 I am God válasza:
Ha egy már nemlétezö kapcsolat miatt bármi is kínos, akkor elöször fel kell nöni. Édesapádnak sikerült. Anyudnak nem
2012. jan. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!