SOS! Most mit csináljak? Apa elhozta a barátnőjét bemutatni, anyának nem akartam megmondani, és anya barátja meg látott minket, és most közölte ezt az egészet úgy, hogy anya is hallotta. :' (
"Anya,találkoztam apa barátnőjével" ennyi.
Mit kell ezen ennyire túlparázni?
nem győzöm hangsúlyozni,nem az a baja,h találkoztunk..hanem h hazudtam. most megkérdezte h ugye nem hazudsz ? mondom: majd megbeszéljük ha ketten leszünk. erre:akkor hazudsz. erre én :tudod milyen rossz,h a szememre hányod h mér kell a hülye apának minden nőjét bemutatnia ?
tudom h mennyireutálja a hazugságot.:/ ezt nem úszom meg egykönnyen,az biztos.
Egyszerűen mondd meg neki, hogy azért hazudtál neki, mert nem szereted azt hallgatni, ahogy előtted szidja apukád barátnőit. Mondd neki, hogy zavar téged a felfogása, miszerint rossz dolog, ha apukád minden barátnőjét bemutatja neked. Illetve, érvelj azzal, hogy jobb az, ha bemutatja neked, minthogy te azt sem tudod, hogy egyáltalán kivel van az apukád.
Anyukád párját én elküldtem volna melegebb éghajlatra. (amilyen az én természetem, meg is vertem volna, mert semmi köze hozzá, hogy mit csinál az apád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!