Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyunak h kell megmondani h...

Anyunak h kell megmondani h mensizel? menstruációval való tapasztalatok és h kinek mikor jött meg itt kiöntheted magad..

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen szólsz neki hogy megtörtént a dolog. :D Én nagyon korán kezdtem menstruálni, 12 éves koromban. Furcsa volt, mert én valahogy megéreztem a dolgot, szóltam anyának, hogy mintha lenne valami kis folt a bugyimban, ő mondta, hogy tegyünk oda egy kis darab vattát, nem árthat. Én ugye kislányként tisztára odavoltam, hogy na most mi lesz, úgyhogy öt perc múlva már meg is néztem történt-e valami; és történt. :D Akkor szépen elmagyarázta hogy most mi a teendő, és ennyi volt. :D
2011. dec. 5. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi de tudnál tippeket adni mert a szüleim hát gázok...
2011. dec. 5. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Anya, ráérsz egy kicsit? Szeretnék mondani valamit.

(Ha ráér:) Megjött, szeretném, ha eljönnél velem betétet venni vagy adnál rá pénzt. Ha eljönnél, jobb lenne, mert nem tudom, milyet vegyek.

(Ha csak pénzt ad, akkor jó a Naturella normál és éjszakai, nem is drága, 1-1 csomag elég lesz egyelőre. Vehetsz mást is egyébként, de vegyél egy csomag normált és egy csomag éjszakait, és lehetőleg szárnyas legyen.)

Ha nem ér rá, akkor próbálkozz később, amikor ráér.

2011. dec. 5. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
15 múltam, a suliban jött meg. Az ofő rendes volt, sokat segített. Anyámmal nem lehetett semmiről sem beszélni, pláne női dolgokról nem, úgyhogy hétvégén, amikor hazautaztam, apámhoz és a nővéréhez fordultam. Ők magyarázták el, hogy mi az ábra, mi ez az egész és mit kell tenni ilyenkor. És volt biológia óra is, meg nagyon rendes kolis nevelőtanárok, és egy-két idősebb lány, aki normálisabb volt.
2011. dec. 5. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
"Anya, menstruálok"!
2011. dec. 5. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
12 és fél évesen jött meg, én sem tudtam hogyan mondjam meg neki. Úgyhogy egyszerűen kiabáltam neki a wc-ről, hogy jöjjön oda egy kicsit, és megmutattam neki a véres bugyimat. Rögtön elújságolta a nővéremnek, aztán már hozott is egy tiszta bugyit és segített beletenni a betétet.
2011. dec. 5. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem mertem szólni ezért csak ültem a wc-n... kb 1 órát ott ültem anyum meg jött h mi bajom kérdezett minden félét (ez olyan éjfél körül lehetet xdd) kérdezte h meg van a mensid?? én csak bólintottam és sírni kezdtem... adot egy tiszta bugyit és megmutatta h kell a betétet használni majd mondta feküdjek le aludni (én remegtem mert annyira rossz volt h hirtelen "nagylány" lettem) majd oda feküdt mellém és elmagyarázta ezt az egész dolgot.. xdd
2011. dec. 5. 22:51
 8/9 anonim válasza:

Nekem is a suliban jött meg.Irtó rossz volt,hogy semmit nem éreztem előtte.

11/L

2011. dec. 30. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Uhh>.< hát nekem nyári szünetbe jött meg amikor anyu dolgozott.és sms-t írtam neki.Aztán felhívott de nem mertem felvenni.Majd felhívta bátyámat,hogy adjon engem..apu se volt itthon.Ígyhát anyu felhívta aput és elmondta neki./Csak én meg bátyám voltunk itthon./Apa hazajött.Megkérdezte,hogy nincs-e valami bajom.Mondta,hogy feküdjek le pihenni.Anyu 4-kor vvégez a munkába.Hazajött vett betétet.Bementünk a wc-be és megmutatta még 1x hogy kell betétet berakni.Mert már megmutatta 6.-ba mielőtt Erdei suliba mentünk.Akkoris rakott betétet.De akkor nemjött meg.Hála..most is megvan.Különben ha nekem megvan úgyanúgy élem a megszokott életem,csak többször járok wc-re.(Bocsi,a hosszú válaszért.:o)
2011. dec. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!