Anyunak h kell megmondani h mensizel? menstruációval való tapasztalatok és h kinek mikor jött meg itt kiöntheted magad..
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 13:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen szólsz neki hogy megtörtént a dolog. :D Én nagyon korán kezdtem menstruálni, 12 éves koromban. Furcsa volt, mert én valahogy megéreztem a dolgot, szóltam anyának, hogy mintha lenne valami kis folt a bugyimban, ő mondta, hogy tegyünk oda egy kis darab vattát, nem árthat. Én ugye kislányként tisztára odavoltam, hogy na most mi lesz, úgyhogy öt perc múlva már meg is néztem történt-e valami; és történt. :D Akkor szépen elmagyarázta hogy most mi a teendő, és ennyi volt. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi de tudnál tippeket adni mert a szüleim hát gázok...
2011. dec. 5. 14:27
3/9 anonim válasza:
Anya, ráérsz egy kicsit? Szeretnék mondani valamit.
(Ha ráér:) Megjött, szeretném, ha eljönnél velem betétet venni vagy adnál rá pénzt. Ha eljönnél, jobb lenne, mert nem tudom, milyet vegyek.
(Ha csak pénzt ad, akkor jó a Naturella normál és éjszakai, nem is drága, 1-1 csomag elég lesz egyelőre. Vehetsz mást is egyébként, de vegyél egy csomag normált és egy csomag éjszakait, és lehetőleg szárnyas legyen.)
Ha nem ér rá, akkor próbálkozz később, amikor ráér.
4/9 anonim válasza:
15 múltam, a suliban jött meg. Az ofő rendes volt, sokat segített. Anyámmal nem lehetett semmiről sem beszélni, pláne női dolgokról nem, úgyhogy hétvégén, amikor hazautaztam, apámhoz és a nővéréhez fordultam. Ők magyarázták el, hogy mi az ábra, mi ez az egész és mit kell tenni ilyenkor. És volt biológia óra is, meg nagyon rendes kolis nevelőtanárok, és egy-két idősebb lány, aki normálisabb volt.
6/9 anonim válasza:
12 és fél évesen jött meg, én sem tudtam hogyan mondjam meg neki. Úgyhogy egyszerűen kiabáltam neki a wc-ről, hogy jöjjön oda egy kicsit, és megmutattam neki a véres bugyimat. Rögtön elújságolta a nővéremnek, aztán már hozott is egy tiszta bugyit és segített beletenni a betétet.
7/9 anonim válasza:
én nem mertem szólni ezért csak ültem a wc-n... kb 1 órát ott ültem anyum meg jött h mi bajom kérdezett minden félét (ez olyan éjfél körül lehetet xdd) kérdezte h meg van a mensid?? én csak bólintottam és sírni kezdtem... adot egy tiszta bugyit és megmutatta h kell a betétet használni majd mondta feküdjek le aludni (én remegtem mert annyira rossz volt h hirtelen "nagylány" lettem) majd oda feküdt mellém és elmagyarázta ezt az egész dolgot.. xdd
8/9 anonim válasza:
Nekem is a suliban jött meg.Irtó rossz volt,hogy semmit nem éreztem előtte.
11/L
9/9 anonim válasza:
Uhh>.< hát nekem nyári szünetbe jött meg amikor anyu dolgozott.és sms-t írtam neki.Aztán felhívott de nem mertem felvenni.Majd felhívta bátyámat,hogy adjon engem..apu se volt itthon.Ígyhát anyu felhívta aput és elmondta neki./Csak én meg bátyám voltunk itthon./Apa hazajött.Megkérdezte,hogy nincs-e valami bajom.Mondta,hogy feküdjek le pihenni.Anyu 4-kor vvégez a munkába.Hazajött vett betétet.Bementünk a wc-be és megmutatta még 1x hogy kell betétet berakni.Mert már megmutatta 6.-ba mielőtt Erdei suliba mentünk.Akkoris rakott betétet.De akkor nemjött meg.Hála..most is megvan.Különben ha nekem megvan úgyanúgy élem a megszokott életem,csak többször járok wc-re.(Bocsi,a hosszú válaszért.:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!