Hogy próbáljak megnyugodni?
Holnap írom a felvételit,de nagyon félek,ma egész nap nem ettem és izgulok,alig tudok gondolkodni.
A városban az az egyetlen normálisabb gimi,amibe jelentkezek és félek,hogy nem vesznek fel és járhatok szakmunkásképzőbe :'(
Járok magyarból és matekból is különórára,magyarból írok mindig 43-48 pont közöttieket,de matekból 31 pont a legjobb,de általában 20-25 pontokat írtam abból is.
A bizonyítványom is elfogadható,minden évben csak tesiből,matekból és föciből voltam 4-es és van angolból nyelvvizsgám,de nagyon félek :SS
Mit csináljak,hogy tudjak aludni is egy kicsit és ne izguljak ennyire?
L14
Szerintem ezzel sok ember van így. Én az angol középfokú előtt állok és iszonyú ideges vagyok már most. Igazából nem tudok mit tenni,próbálom magam lekötni,bármivel csak ne koncentráljak a vizsgára.
Elmegyek ide-oda barátnőimmel,kutyámmal,gépezek,játszok,pakolok,táncolok,éneklek,rajzolok meg ilyenek.
Amiket leírtál abból nekem az jött le,hogy jó tanuló vagy.. a gimi ahova én járok azt mondják,hogy milyen erős..tényleg erős.
De kerültek be rosszabb tanulók is,max kibukvan évközben,de bekerültek. Pl általános szakon szinte csak rosszabb (3-4es átlagú) tanulók vannak . Szóval nyugi..nálad rosszabbak is befognak kerülni abba a gimibe,hidd el.
Sok sikert. 15l
utolsó: már akinek...
próbáld elterelni a figyelmed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!