Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy próbáljak megnyugodni?

Hogy próbáljak megnyugodni?

Figyelt kérdés

Holnap írom a felvételit,de nagyon félek,ma egész nap nem ettem és izgulok,alig tudok gondolkodni.

A városban az az egyetlen normálisabb gimi,amibe jelentkezek és félek,hogy nem vesznek fel és járhatok szakmunkásképzőbe :'(

Járok magyarból és matekból is különórára,magyarból írok mindig 43-48 pont közöttieket,de matekból 31 pont a legjobb,de általában 20-25 pontokat írtam abból is.

A bizonyítványom is elfogadható,minden évben csak tesiből,matekból és föciből voltam 4-es és van angolból nyelvvizsgám,de nagyon félek :SS

Mit csináljak,hogy tudjak aludni is egy kicsit és ne izguljak ennyire?

L14

2012. jan. 20. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyél be altatót
2012. jan. 20. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. Normális, ha ideges vagy. Esetleg tornázz egy kicsit, hogy eltereld a gondolataidat picit. Utána meleg zuhany és irány az ágy. Aludj pár órát és holnap nagyon ügyesen fogod megírni a felvételit! Felkészült vagy, okos vagy, nem lesz gond! AZért egyél valamit, hogy tudj teljesíteni. Hajrá! :)
2012. jan. 20. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel sok ember van így. Én az angol középfokú előtt állok és iszonyú ideges vagyok már most. Igazából nem tudok mit tenni,próbálom magam lekötni,bármivel csak ne koncentráljak a vizsgára.

Elmegyek ide-oda barátnőimmel,kutyámmal,gépezek,játszok,pakolok,táncolok,éneklek,rajzolok meg ilyenek.

Amiket leírtál abból nekem az jött le,hogy jó tanuló vagy.. a gimi ahova én járok azt mondják,hogy milyen erős..tényleg erős.

De kerültek be rosszabb tanulók is,max kibukvan évközben,de bekerültek. Pl általános szakon szinte csak rosszabb (3-4es átlagú) tanulók vannak . Szóval nyugi..nálad rosszabbak is befognak kerülni abba a gimibe,hidd el.

Sok sikert. 15l

2012. jan. 21. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
én szakmunkásba akarok menni. Sokkal jobb mint a sima gimi.
2012. jan. 21. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó: már akinek...

próbáld elterelni a figyelmed

2012. jan. 21. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, édes vagy, hogy a felvételi után válaszolsz neki... :)
2012. jan. 21. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?
2012. jan. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!