Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mostanában divat, tényleg...

Ez mostanában divat, tényleg van ilyen? Nem csak engem sokkol, ugye?

Figyelt kérdés
Lányom 15 éves múlt, új iskolába került ugye, új környezet, barátok.Addig minden rendben volt, voltak normális, kedves barátai, akiket mi is ismertünk, jól tanult, normális korához való dolgok érdekelték.De most megdöbbentett amit megtudtam: barátja van, akinek ő a "második" barátnője...Tehát a srác 2 lánnyal is jár, egyik a lányom...ÉS a lányom szerint ez teljesen jó így, sokszor osztozkodnak a srácon, hogy épp kivel töltse a du, de sokszor csinálnak hármasban is programot, ami alatt mind a 2 lánynak fogja a kezét, és mind a kettővel csókolózik is...Azzal kibékülnék ha kezdene randizgatni, de hogy így, egy ilyen fiúval???A másik lánnyal barátnők lettek szinte, és a lányom nem akar ezen változtatni, mert neki így jó...Nem akarom elhinni, hogy az okos lányom, most ezt csinálja...Amúgy nekem a régi legjobb barátnője mondta el, mert ő vele se akarja már tartani a kapcsolatot, és aggódott érte, de semmit nem tagadott, hanem inkább elmondta őszintén a helyzetet...Azt mondta sex még nem volt, higgyem el neki, ez többről szól, ez szerelem, és még várni akar olyan téren.Hiszek neki, hiszen nem tagadott semmit, csak nem mert szólni még róla nekem, mert sejtette a reakcióm, kb 2,5 hónapja tart ez az egész...Engem nagyon elkeserít, tegnap tudtam meg, nagyon nem is tudtam mit szólni, csak ott hagytam...Most is munkából írok, mert csak ez jár a fejemben...Mi lenne a helyes megoldás?
2012. jan. 19. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a srác csak kihasználja a lányodat, ráadásul ez annyira megalázó...

Nekem volt egy osztálytársam, aki ugyanezt csinálta, csak közben a lánnyal is járt, sőt, csókolózott is vele, csak azért, hogy járhasson a fiúval is. Annyira szánalmas ez szerintem. És amúgy egyáltalán nem divat... El kéne beszélgetned a lányoddal.

2012. jan. 20. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon durva! Mondd meg a lányodnak, hogy ne hagyja magát kihasználni, csicskáztatni!

Ez még felnőtt emberek között is nagyon gáz, gyerekek között meg!

21/L

2012. jan. 31. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!