Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nálatok a suliban milyen...

Nálatok a suliban milyen fegyelmezést használ a tanár órán, ami hatásos is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy azokat a menthetetlen eseteket akik általában randalíroznak az órán még az eltanácsolás sem érdekli.

Nálunk beszéltek az igazgatónővel és:

Aki nem viselkedik jól 3. felszólításra sem az büntetőmunkát kap. Segít a takarítónak felseperni, felmosni, törölgetni az nap. És még korrepektáláson is részt kell vennie.

A szülőket felhívja, hogy ne izguljanak, de ma később megy haza a gyerek. Persze az igazgatónak egy szülői értekezleten előbb el kell mondania, hogy bevezetésre került ez a dolog. Hogy a szülőket ne érje váratlanul.

Ez Amerikai módszer, de az unokatesóm már 1-2 ijen alkalom után nem hebrencskedett annyira. :-)

2012. jan. 18. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

3.-os gimis vagyok. A kémia tanárom fogalmat kérdez attól, aki megszólal órán. Nem tanulós az osztály, de ez bevált, mert a tanár amúgy is tekintélyt parancsoló kinézete van. Viszont van, hogy elszalad a ló velünk. Ha a beszélő nem tudja a fogalmat, akkor kap egy minuszt, amiből 3 darab egy karó.

Az infó tanárom nagyon nehéz dolgozatot állít össze, amiből szinte lehetetlen 3-asnál jobbat írni.

2012. jan. 18. 14:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nálunk sajnos nem nagyon működik semmi, a tanár személyisége az nem is érvényesülhet, mert az osztályunkba nagyon sok bunkó, buta gyerek jár. Én szeretnék tanulni, de nem hagyják. A jófej tanárok is szemetek velünk, mert ilyen az osztályunk sajna.
2012. jan. 18. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

első variácó

figyelmen kívül hagyja /mivel igénylik a nagyobb szájú emberek a figyelmet pár hét után már úgy mentek oda hozzá hogy figyeljen rájuk/ tehát nem megy oda megnézni hogy hogy halad nem segít neki, semmmi

a másik variácó

5perces felelések...

ha nem tudja akkor bevágják az 1est

2012. jan. 19. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves 4. válaszoló, ez nagyon jó ötlet amit írtál.
2012. jan. 25. 22:18
 16/16 anonim válasza:
egy jó tanárnem a fizetéséért dolgozik hanem azért mert szeret gyerekekkel foglalkozni. nekem volt egy fizika tanárom neki nem kellett fegyelmezni soha senkit mert egyszerüen annyira jófej volt hogy senki nem szorakozott az oráján.oktatni is érdekesen tudot mert ha új anyagot vettünk olyan kicsavart példákkal és elmebeteg hasonlatokkal magyarázta el hogy nem volt senki az osztályba akinek nem ragadt volna meg az utolsó szóig minden hihetetlen egy ember volt.nagyon ritka az ilyen tanár. én nem voltam egy fizika tudor de mikor ö tanitotta akkor szin 5-ös voltam hála a példáinak.
2012. jan. 25. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!