Nem tudom élvezni az életet. Mit tegyek?
16 éves lány vagyok. Egyszerűen nem tudom, élvezni az életet. Mozgássérült vagyok, nem nagyon vannak igazi barátaim, sajnos elkövettem elég nagy hibákat az életemben amiket megbántam. Úgyérzem , hogy néha minden ellenem van. Hogy hiába pedálozok, egy bizonyos álomért vagy vágyért mindig jönnek akadályok, bukkanók amikkel még, éppen, hogy megküzdöttem de már jön a másik. És mint egy mókuskerék amiből nem lehet kiszállni csak pörög tovább.
Nagyon önbizalom hiányos vagyok.
Sose járok bulizni, inkább magamba zárkózok.. sajnos..
Szia:)
Nincs olyan élet, ami reménytelen. Hallgass sok zenét, rajzolgass, írj...Keresd meg a tehetséged, nincs értéktelen ember! Járj sokat kiállításokra, moziba, akármit, keress hobbit, amivel elfoglalod magad. Én szerencsére nagyon boldog életet tudok élni, egészséges vagyok, de van mozgássérült barátnőm és vele is ugyanúgy bánunk, maximum nem megyünk korcsolyázni vele:) ha gondolod írj privátot, beszélgethetünk:)
14L
Köszönöm a segítséget. :)
Valaki kérdezte és B.A.Z megyében lakok.
Utolsó! Írok üzit. :)
Oh hát hidd el,hogy a kamaszlányok 90% voltak/vannak ilyen érzések,annyi ,hogy mások már rég összeroppantak volna a helyedbe. Légy erős. Hisz tényleg értékes ember vagy.
Keress magadnak valami hobbit,pl fényképezés,rajzolás,olvasás,írás bármilyen művészet akármi ami csak egy kicsit is érdekel. Keress hozzád hasonló embereket..
Nem kell magadba zárkózni,sőt. Mit veszíthetsz??
Fiatal vagy még. Majd ha idős leszel bánhatod,hogy semmit sem csináltál mikor megtehetted volna. Tény,hogy kevesebb lehetőség áll előtted,de akár jól is kisülhetsz belőle!!:DD
Az álmaidat pedig SEMMIKÉPPEN se add fel!!
;)
17l vagyok. Szabolcsban lakom.
Ismerős dolgokról írsz. Áttudom érezni, amit te érzel, viszont nem vagyok mozgássérült.
Ha gondolod írhatsz nekem, szívesen 'beszélgetek' veled :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!