Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hiszik a fiatalok h ok...

Miért hiszik a fiatalok h ok okosabbak minden felnottnél?

Figyelt kérdés
Ha mondasz valamit h majd felnottként saját háztartásban másként lesz jonnek azzal h mert te besavanyodott felnott vagy, meg h ok erre nem akarnak gondolni mert h povitívan szemlélik a dolgokat. Mikor érnek meg arra h relatívan lássák a dolgokat?
2012. jan. 16. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Mert néha azok is!
2012. jan. 17. 23:32
 12/17 anonim válasza:

Mert el vannak kényeztetve. Az hiszi azt h baromi okos meg ové a világ akinek nem kell semmit csinálni otthon és azt csinál a kis pénzével amit akar. Majd akkor esnek pofára mikor elszkadnak a szuloktol és számlákat kell fizetni meg házimunkát végezni. Meg sok azt hiszi h húúú ha neki diplomája lesz. Az én testvérem is diplomás és mégse menrt vele semmire. Ha meg kimész kulfoldre, a kutyát nem érdekli még az érettségi se. Jah és gyerekek nem adiplomától lesztek okosak ( még úgy látom érvelni és vitázni sem tanítanak titeket, mert ez baromi gyerekes h ha már nem tudsz mit írni akkor káromkodsz meg ócsáról másokat látatlanban) Lehet valakinek diplomája h ha szart sem tud az életrol.

Ismerek ilyet. 25 évesen él a saját kis mesevilágában a szulei nyakán, abban a hitben h egyszercsak kap egy húú de jó melót.

2012. jan. 20. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Sok igazság van az eddigi válaszokban. Én is hiszek abban, hogy ebben az életkorban pont az a szép, hogy még elhiszik, meg tudják váltani a világot. Néhányuknak sikerül is. Éppen ezért nem szabad túlzottan visszanyesni Őket.

És néha valóban okosabbak. Saját 18 éves fiamnál tapasztaltam, hogy jobbat tudott kitalálni az én sablonosabb megoldásomnál, mert még nincs benne annyi beépült klisé.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy mindig hagyni kell, hogy ebben a hitben éljenek, de valahol érdemes bízni bennük, mert Ők a jövő.

2012. jan. 25. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
sokszor a fiatalok,gyerekek tényleg okosabbak a felnőtteknél
2012. jan. 25. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
14-esnek írom. Talán lexikális tudásban igen, mert frissek a tanulmányaik. A meglátásaik is gyakran nagyon jók. De a tapasztalat az még nagyon hiányzik belőlük. De ez pont így jó!
2012. jan. 25. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:

14 évesen én is azt hittem, hogy az én s.ggemből süt a nap.

"Mikor érnek meg arra h relatívan lássák a dolgokat?"

Sok mindentől függ: egyéni érettség, élettapasztalat.

Én azt láttam magam körül, hogy 20-24 év között kezdtünk igazán érettebbek lenni.

Aztán van aki még később sem az, pl. átlátszó trükköknek dőlnek be, pl. nigériai csalók és hasonlók.

2012. jan. 28. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:

"Talán lexikális tudásban igen, mert frissek a tanulmányaik. A meglátásaik is gyakran nagyon jók. De a tapasztalat az még nagyon hiányzik belőlük."

Én is pont így gondolom!

Sokszor számít a tapasztalat, vagy a megfelelő körültekintés.

2012. jan. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!