Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hiszik a fiatalok h ok...

Miért hiszik a fiatalok h ok okosabbak minden felnottnél?

Figyelt kérdés
Ha mondasz valamit h majd felnottként saját háztartásban másként lesz jonnek azzal h mert te besavanyodott felnott vagy, meg h ok erre nem akarnak gondolni mert h povitívan szemlélik a dolgokat. Mikor érnek meg arra h relatívan lássák a dolgokat?
2012. jan. 16. 00:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Amikor az É.L.E.T. kioszt nekik egypár jóízű pofont.
2012. jan. 16. 00:27
 2/17 A kérdező kommentje:
2012. jan. 16. 00:28
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt gyerekszobád kérdező? Elég szomorú, hogy Magyarországon ma a pesszimista a realista.
2012. jan. 16. 00:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Miért pesszimista az aki gondol a jovojére és nem úgy áll a dolgokhoz h hapy minden mert anyu meg apu ad pénzt??
2012. jan. 16. 00:39
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
az ilyen gondolkodásúakból lesznek a begyöpösödött 40es baloldali nők
2012. jan. 16. 00:43
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
sok felnőtt igenis megkeseredett és beszűkült látókörű. pl aki dolgozik, otthon meg a valóságshow-t bámulja, és nincs más az életében, de másoknak osztja az észt. A generációs árkok áthidalása NEM CSAK a fiatalokon múlik.
2012. jan. 16. 00:50
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Mert a fiatalnak nincs más dolga, mint fiatalnak lenni. Furcsán hangzik, de így van.Őket még nem nyomasztják azok a gondok, amik a felnőtteket.Nem is kell, hogy érdekelje őket. Ha belegondolnak, akkor persze értik,de hamar lerázzák magukról.Sokkal fontosabb gondjaik vannak.Párt kell találni, el kell kezdeni az életet, amiről nem akarják tudomásul venni, hogy olyan, ahogyan szüleik, a felnőttek élnek.Ők másképp akarják, és azt hiszik, TUDJÁK, hogy lehet másképp.Aztán majd jön az élet, és helyretesz.De addig hadd gondolják csak így! Mindig így volt,40 éve még én is ezt hittem.
2012. jan. 16. 06:29
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Tiniként én is azt hittem, hogy majd én tudom mit és hogyan kell csinálni... Aztán jött a nagybetűs Élet, kiosztott egy jó pár pofont, és rájöttem a dolgokra. Ők még ilyenek, had higgyék, hogy majd ők jobban tudják. :) Idővel felnőnek ők is.
2012. jan. 16. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Azért ,mert a tinik azt hiszik,azzal,hogy elkezdtek serdülni,okosabbak,jobbak,felnőttek lettek.Teljesen mindegy hogy 14-16 évesek azt hiszik tapasztaltabbak,mindent jobban tudnak,aztán majd koppannak.Tinik,vannak közöttük értelmesebbek,érettek,de vannak butácskák,felelőtlenebbek,ugye ez attól is hogy a szülők,hogyan nevelik őket,nyilván az a gyerek aki segít a házimunkában,rendesen tanul,nem fetreng 13-16 évesen a részegen a kocsmában,nem tóln anyuci/apuci mindent a seggük alá sokkal életrevalóbb,önállóbb lesz majd ha főiskolára,egyetemre megy és később,ha saját háztartása lesz.Miután megkóstolják,az élet keserűbb ízét is,és megtudják az élet nem csak móka és kacagás majd másképpen fogják szemlélni a dolgokat,talán megtanulják azt is hogy a pénz nem csak úgy terem a pénztárcába,meg a bankkártyán.De egy felnőttnek sem szabad belefásulni az életbe,meg mindent pesszimistán,borongósan látni,ha megtartod magadban a gyereket akkor leszel igazán boldog.22 éves vagyok,elvileg felnőtt,háztartást vezetek,főiskolára járok,van egy kisfiam,férjnél vagyok,abszolút tudok felelősségteljesen gondolkodni cselekedni,komoly dolgokban dönteni,de emellett abszolút megmaradt a gyermeki énem,tudom élvezni az életet,szeretek a barátaimmal kikapcsolódni viccelődni,időnként elmenni egyet "bulizni",iszogatni velük,tudom hogy a pénznek van értéke,de azt is tudom a barátoknak milyen nagy az értékük.Elméletben felnőttem,bár 16-17nek néznek,és legbelül egy életvidám gyerek vagyok,és ez így jó. Kérdező a tiniknek akármit mondhatsz nem veszik komolyan,de ha rendesen vannak nevelve,akkor idővel megkomolyodnak kicsit,de mindig meg kell találni az egyensúlyt,nehogy 30 éves korukra befásult,búskomor,pesszimista emberek legyenek.
2012. jan. 16. 10:04
 10/17 anonim ***** válasza:
33%

Mert az a szép ebben a korban, hogy azt hiszed, örökké így lesz minden, és így is kívánod, most gyűjtjük be az olyan élményeket, amikre a hintaszékben dülöngélve mosolyogva emlékezünk majd. Az életnek ebben a fázisában csak jól kell magunkat érezni:)

14L

2012. jan. 16. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!