Kamaszok 14/f vagyok és azt mondták rám hogy páwa vagyok. Már sokszor hallottam ezt a szót csak nem tudom mit jelent. Mit jelent az hogy páwa?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 23:50
11/18 anonim válasza:
az hogy buz.isan öltözködsz, olyan mint a plázacica, csak fiúban.
14/18 anonim válasza:
Én küldtem a két linket ehhez a legfontosabb az óra
15/18 anonim válasza:
Páwa=divatmajom.
Értsd:Zavarja őket hogy van ízlésed és követed a divatot.Nem tudom mi baja van ezzel olyan sok embernek.Nekem kifejezetten tetszik ha egy fiú ad a külsejére,és így öltözködik.
13/L
16/18 anonim válasza:
Az izlés kicsit erős szó erre ha minden 2. fiú öltözködik. Ez nem izlés hanem divatmajomkodás.
17/18 anonim válasza:
14 évesen még nem gond, ha ezt mondják rád. Majd lehet idővel kinövöd, vagy nem. Ilyen idősen még minden szarra fogékonyak a fiatalok. Ha 19-20 éves korodban is azt mondják rád az már nem annyira jó.
18/18 anonim válasza:
Tuti nem vagy az ha még a szó jelentését sem tudod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!