Kamaszok! Szoktatok eljárni bulizni?
Figyelt kérdés
Meddig engednek? Nemet és kort is kérnék.2012. jan. 12. 19:22
11/20 anonim válasza:
Suli-buliba szoktam járni, +ha a kedvenc előadóm fellép egy éjjeli buliban. Suli-buliba a végéig maradhatok, az kedvencem fellépésén is, de általában dedikálás után már megyek haza :)
13/20 anonim válasza:
ritkán, mert sok pénzbe fáj...inkább ülünk össze valakinél... :D
elengednek, hajnalig is :D viszont csak ismerőssel megyek, ha megyek :D
18L
14/20 anonim válasza:
először az ált iskola befejezése után mehettem bulizni, akkor szinte minden héten mentünk valahova barátokkal, de azt soha nem szabták meg hogy meddig maradhatok.. mostanában már csak havonta 1 max 2x járok valahova.
17/L
15/20 anonim válasza:
Mostanában kezdtem el, 16 éves lány vagyok. Pár hete minden hétvégén péntek vagy szombat este volt valami. Kocsmába járok, nem discóba, hányingerem van azoktól a helyektől. A környéken van pár minőségi rock-kocsma, oda járok. Éjfélre eddig mindig hazaértem, ha haza mentem, mert van, hogy barátnőmnél alszok utána, de akkor is max 3-ig vagyunk el.
16/20 anonim válasza:
L/16 akármeddig elenged apu csak tudja kivel és hova megyek. ha pedig véletlenül nem jönnék haza akkor mindenképp írok neki sms-t hogy ne aggódjon jól vagyok. ő ezt nagyon díjjazza és emiatt meg is bízik bennem annyira hogy ne féljen elengedni.
17/20 anonim válasza:
Hát általában sulibulikba szoktam járni meg ritkán más helyekre és max 2-ig fél3-ig engednek. Ezzel nagyjából meg is vagyok elégedve :) 15/l
19/20 anonim válasza:
nem nagyon szeretem. inkább nyáron ha van koncert (max. 2x megyek) meg szilveszetrkor ha van kivel.
17L
20/20 anonim válasza:
Csak házibuli, a diszkókat ki nem állom. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!