Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik iskolát választranátok...

Melyik iskolát választranátok a helyembe?

Figyelt kérdés

Van egy suli helyben,itt a városban,ami nem igazán tetszik,de anyukám nagyon mellette áll. Elengedne a másik suliba is,de jobban örülne ha a helyi gimibe járnék,és szem előtt maradnék,mert h még pici vagyok. Hozzáteszem az osztályból pont azok maradnak meg osztálytársaimnak,akikkel nem túlságosan kedveljük egymást,de persze kibírnám,mert midenhol vannak olyanok,akikkel nem szimpatizál az ember. De viszont attól félek,hogy elmondják mindenkinek h szerintük milyen vagyok(hozzáteszem,nem is ismernek,hiába osztálytársaim) és félek hogy akkor már leírnak a többiek,mert Ők a népszerá lányok/fiúk.

A másik iskola kb 50km-re van innen,de akkor nem bejárós lennék,hanem koleszos. Egy konzervatórium,délelőtt tanítás,délután szolfézs,zenekar,énekkar,fuvola,zongora..persze nem mind egy napon. Jó jegyeim vannak,zenei osztályba jártam,a suli énekkarába is benne vagyok,és már 6.éve fuvolázok,amit nagyon szeretek.:) Zongorázni is tanultam,valamennyire még tudok is,bár az annyira nem szükséges,csak az ilyen nagyon alapokat kell tudni. Felvételiznék,és még február végéig van időm felkészülni. Anya azt mondta h elenged,de nem örül neki,de érthető,hiszen félt. Mit tegyek ? Félek elmenni az ismeretlenbe,és nem tudom h belevágjak-e. Senkit nem ismernék,csak magamra számíthatok,de lehet h ez lenne életem egyik legjobb döntése. Delehet,h a legrosszabb.

Szerintetek ?

14L

2012. jan. 11. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2. suli! :)
2012. jan. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!