Volt okom arra, hogy emiatt nagyon hülyén érezzem magam? Ráadásul nagyon felidegesített.
Nálam aludt ma a barátom. Anya reggel feljött takarítani. Ma bevágta a szobámba a porszívót azzal a mondattal, hogy na mi lesz?... Nem mondtam inkább semmit, mert tuti veszekedés lett volna.. Aztán mondta, hogy öntsem bele a szemetet a zacskóba. Kiesett a zacskó mellé 1 zsepi, erre lehordott barátom előtt, hogy még a szemetet se tudo kiönteni...
Annyira megalázó volt.. Különben anya nagyon takarítás-mániás. A kuka mégcsak tele se volt, kb 20 zsepi volt benne meg egy üveg. Deee nem ért volna rá délután kiüríteni amikor már nincs itt barátom.. Na meg a porszívózás.. Mintha kötelező lenne minden reggel 10-kor takarítani..
Nektek is megalázó lett volna? Úgy beszélt velem, mint 1 kutyával. Ráadásul barátom előtt... Annyira felidegesített, hogy remegtem, utána elsírtam magam a fürdőszobába... Vagy tényleg egyszerűen kötelező felporszívózni, nem ér rá délután??? Főleg, hogy semmi kosz nem volt...
17/L
Sose voltam vele sehol... Nem tudom, hogy kéne ennek így nekikezdeni.
Húgom mondta az előbb, hogy szerinte is nagyon kötözködő volt ma anya...
rossz napja volt,előfordul mindenkivel..neked is lesznek rossz napjaid
menj oda hozzá és hívd el,sztem még örülni is fog neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!