Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy több zsebpénz...

Mit tegyek, hogy több zsebpénzt kapjak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, havi 2000 Ft-ot kapok. Ez szinte semmire nem elég, új ruhát, sminket, bőrápoló szereket nem tudok venni belőle, és még az állataimról is gondoskodnom kell, meg a barátnőimmel is el szeretnék menni moziba. Ráadásul ebben a hónapban szinte mindenkinek születésnapja van a családban. :( Kérni meg nem merek, mert gazdasági válság van meg minden... Munkát majd csak nyáron vállalhatok, mert rengeteg a tanulnivalóm. Én mindig spórolós voltam, de egyre jobban érzem, hogy ennyi pénzből nem tudok kijönni.
2009. máj. 23. 22:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sajna már nyár vége van, így gondolom, sikerült megoldanod, de ha nem akkor elmondom, nekem mi vált be:

kb 3 hónapig csak azokat a dolgokat vettem meg amire szükségem volt, a bulikat is elfelejtettem, és mindenről félre tettem a számlát, amit szerencsére megtaláltak és belátták, hogy tényleg nem lehet ennyi pénzből kijönni, így emelték a zsebpénzem... és ahogy emelték mindennek az árát úgy nekem is többet adtak, már ott tartunk hogy heti 1500 forintot kapok (azt nem mondom, hogy milyen jól jövök ki, mert ebből fizetem az állataim kajáját, amihez hozzátenném, hogy kutya, macska, papagáj, tengerimalacom is van, és ezek mellet lássam el magam) de szerencsére annyira sikerült megpuhítani őket, hogy ha moziba akarok menni akkor legalább azt fizetik...

sok sikert, egy próbát megér

de amúgy a hétvégi munka tényleg jó ötlet, egyik ismerősöm most 22 éves és mivel főiskolán tanul így hétvégén dolgozik csak és 46 000 forintot keres, és elég jól betudja osztani...

2009. aug. 19. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!