Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról a személyr...

Mit gondoltok arról a személyről, aki 15 évesen megrészegedik egy bulin?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 21:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
33%
Az ő dolga.
2011. dec. 31. 10:56
 22/40 anonim ***** válasza:
74%

Én még csak egy 14 kislány vagyok, tisztában vagyok a dolgokkal, hogy mit lehet egy gyereknek csinálni vagy mit nem. Ellenzem ezeket az egészség romboló árucikkeket! Rendben ha az ember alkalmanként megiszik egy pohá bort, sört. De ne az legyen, hogy minden héten így berugtam, úgy berugtam! Így neveltek/nevelnek, hogy tudjak mértéket tartaní. Természetesen nem burokban növök fel, egyszerűen nem bulizok mint egyes kortásaim. Gondoljunk bele: valaki egy új májra vár

te meg a tiédet tönkre teszed pedig makk egészséges vagy...

mint mondtam alkalmanként lehet inni de mértékkel!!

2011. dec. 31. 12:42
 23/40 anonim ***** válasza:
67%

sztem egy 15 éves gyerek még ne bulizzon és ne igyon,ma xa baránőkhöz engedném el szilveszterkor ha a szülők otthon vannak és nem engedik őket inni,majd 17-18 évesen mehet bulizni

aki 15 évesen le rézegedik rról nincs jó véleményem de a szülei meg elbújhatnak...

2011. dec. 31. 15:16
 24/40 anonim ***** válasza:

Hát igen, attól függ, milyen buliról van szó. Akit a szülei 15 évesen valami komoly szórakozóhelyre engednek, azzal mindenbizonnyal nem is nagyon foglalkoznak. De ha egy házibuli, vagy csak hülyül a barátaival, akkor valószínűleg nem a szülő a hibás. A kamaszok mindenfélét kipróbálnak és imádnak tilosban járni.

Én is csak 14 vagyok. A szüleim úgy neveltek, hogy igyak, ha akarok, csak azért nagyon ne rúgjak be. Soha nem voltam igazán részeg. De a legtöbb barátom már volt egy csomószor.

2011. dec. 31. 15:30
 25/40 anonim válasza:
66%
én most leszek 15, de sztem is undorító, velem biztos hogy nem fog megesni ez !!
2011. dec. 31. 19:29
 26/40 anonim ***** válasza:
48%
Hol vannak a szülei? Egy 15 éves gyereknek nagyon nem kéne piálnia!
2012. jan. 1. 23:31
 27/40 anonim ***** válasza:
45%

A szülők pont a hibásak, minél jobban tiltják a gyereket valamitől, annál jobban az ellenkezőjét fogja csinálni! Ez tapasztalat!

Nem kell burokba nevelni egy gyereket, nem kell pán pétert nevelni a gyerekből, hagyni kell egy kicsit kibontakozni őket!

2012. jan. 1. 23:36
 28/40 anonim válasza:
53%

fiatal,élvezze.Mi is ugyanezt csináltuk ennyi idősen.

13éves kislányok mit akarnak az élettapasztalataikkal?Hallanak 1-2 dolgot aputól meg anyutól..:-)

2012. jan. 2. 02:00
 29/40 Viilő válasza:
44%

2011-12-30 22:33

hiába 13 éves ha teljesen igaza van

am én is 15 éves lány vok és szerintem ha sokszor részegedik le ennyi idősen az ember akkor semmi jóra e számítson idősebbnek, egy-kettő berúgás még nem a világ vége még ha lány vagy akkor sem

2012. jan. 2. 16:12
 30/40 anonim ***** válasza:
79%
egy 15 éves még gyerek,nem 15 évesen kell bulizni inni, hanem érettségi után,fősulin,egyetemen,nem 13-16 éves gyerekként van itt az ideje
2012. jan. 2. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!