Mit gondoltok arról a személyről, aki 15 évesen megrészegedik egy bulin?
Én engedélyt kaptam egy üveg bacardira , mert szeretem . Oké. Ez nem ivásnak számít , viszont van olyan osztálytársam, aki a sulibulikon hoz be pálinkát. Általánosiskolába!... Szerintem, kicsit abszurd , hogy a sok 13 meg 14 éves hót részeg lesz , és még nekem kell segíteni eltüntetni róluk a piaszagot. Ha ez nem lenne elég, aki behozza általában simán "lerészegedik"( nem úgy részeg, hogy sokat iszik, hanem megjátssza . Gratulálok..)és rámászik(!!) a pasikra. 12 évesen.
NÓÓRMÁÁLIS?!
Szóval, szerintem nem kéne részegnek lennie , a részegek gusztustalanok... Mielőtt megszólalna, hogy " 13 éves lány az élettapasztalataival..." igenis vannak . :)
Kedves Csacska00!
Azért itt elég érdekes dolgokat kavarsz bele a kérdésbe. Az tény hogy nagyon durva amit elmeséltél a 12 éves illetőről, és 6-7.-es iskolásként nem ezen kéne járnia egy GYEREK agya. De ugye eddig 15 évesekről volt szó, és erre irányult a kérdés is. Bekerülnek közép suliba, átesnek az első iszogatáson. Lehet épp először ivott, és buli hevébe nem volt tisztába hogy mikor van neki az elég.
Aztán vannak a 15 évesek akik tényleg rendszeresen isznak, ezek a helyi nagymenőnek képzelem magam srácok. (és tkp azok is csak később fognak rájönni hogy a nagy menőségért semmit nem adnak az életben)
Kit érdekel? Semmit nem gondolok róla, mert megtanultam, hogy ne alkossak olyasvalakiről véleményt, akivel nem beszélgettem legalább 1 percet.
Lehet, hogy az illető jó tanuló, csak a sulis feszültséget jött levezetni, és egy kicsit többet ivott. Na bumm, lehet "ezek a mai fiatalkozni".
Azt, hogy legalább nem lóg ki a sorból...
Manapság rengeteg 15 éves részegedik le egy bulin.
Én annyi idősen nem ittam, de ami még furcsább, akkoriban a kortársaim között sem volt divat lerészegedni. Buliztunk mi is 15-16 évesen, általában házibuliban, de földön fetrengő, WC-be (jobb esetben) hányó fiatalokat nem láttam. Később előfordult egyszer-egyszer, de egy lányról (ebben a korban még csak kislányról) mindenkinek megvolt a véleménye, és az hidd el nem pozitív volt. Persze az ilyenekre rámásznak a fiúk, könnyű prédának tartják, de később röhögnek a háta mögött.
Egyszer az egyik kérdéshez egy válaszoló belinkelt egy jó kis videót, hogy milyennek látod magad Te és mások részegen. Igazán tanulságos volt, kár, hogy nem mentettem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!