Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek is mindenért szólni...

Nektek is mindenért szólni kell az anyukáátokak?

Figyelt kérdés
Bármit szeretnék..például abban a korban vagyok,hogy melltartó vagy topp ilyesmik és például ha én szeretnék kérnem kell. Nem értem ő nem gondol rá hogy szükségem lenne ezekre? Nálatok is így van?
2011. dec. 28. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam magától mondja.Bár mikor a bolt közepén teszi hangosan az egy kicsit ciki.
2011. dec. 28. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kérnem,sőt talán kicsit túlzásba is viszi,hogy már mekkora nagylánya van:) De aranyos amúgy.

Csak pl mikor hazaállít egy tangával,hogy "kislányom nézdcsak mit hoztam,szerintem tök cuki" az egy kicsit "furi",de tudom,hogy anyum ilyen:)

2011. dec. 28. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Azért kell hogy szólj, mert te még mindig az ő pici lánya vagy.....:):)...majd szépen lassan ráébred hogy nőci vagy már :)
2011. dec. 28. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem normális, hogy ha kell valami, kinyitod a szád, és mondod. Oké, hogy az anyukád, de nyilván van jobb dolga, mint folyton azt lesni, hogy neked mi kell. Mi olyan nagy dolog abban, hogy anya, kéne egy új melltartó?
2011. dec. 28. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

sajnos az én anyámnak nem jutott eszébe soha semmi velem kapcsolatba se. Nem világosított fel a menstruációról, soha nem vett nekem külön betétet, akkora volt már a mellem 12 éves korom óta mint ha 20 éves lennék, nem vett melltartót, pedig sokat csúfoltak miatta.

Az én lányommal biztos, hogy másként fogom csinálni.

2011. dec. 28. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
elsó melltartómnál anya szólt hogy mennyünk el venni. 16 éves koromig mindig ő szólt. 17-18 éves koromtól magam is láttam ha kelett valami. Szóltam anyának akkor kaptam pénzt és vettem magamnak
2011. dec. 28. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 15 éves a lányom , de ő mindenért szól ha kell valami. Ha elfogyott a tampon, ha kell valami ruha, cipő .. bármi

Vagy adok neki pénzt és elmegy, vagy együtt elmegyünk és megvesszük.

35 N

2011. dec. 29. 00:21
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért baj az, ha meg kell beszélni anyukáddal, ha valamit szeretnél. Ez a természetes.
2011. dec. 29. 07:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 7 egy 10 egy 13 és egy 15 éves lányom,ha bármire szükségük van szólnak,amint elkezdtek serdülni elmentünk venni egészségügyi betétet,segítettem megtalálnia megfelelőt,ha elkezdett nőni a mellük vettünk toppot,persze ha már kicsit nagyobb volt,és kellett a sporthoz,amikor kellett vettünk melltartót,ha szóltak,hogy anya kicsi vagy már nem jó elmentünk venni másikat,betéteket nagy bevásárlásnál vettünk/veszünk hogy azzal ne legyen gondjuk,meg ugye jelenleg is így van.Smink cuccokat nem veszek nekik,és ők sem vesznek mert tudják,hogy felesleges,és csak árt,bár a legidősebbnek van egy korrektora,mert az ugye mindig jól jön.Minden nyár,és ősz elején van egy nagyobb bevásárlás mikor veszünk cipőt/csizmát,papucsot,fürdőruhát stb.A két nagyobb 1 évben egyszer elmegy fodrászhoz, a nagyobbik szokott menni kozmetikushoz, a műköröm és egyéb marhaságok nem érdeklik,de nem is engedném.Ha kell valami szólnak,de általában az általános szükséges dolgokat minden hónapba elintézzük.
2011. dec. 29. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Általában szólok, hogy kell tampon, gatya, cipő, vagy fodrászhoz akarok menni, de ha mondjuk valami sexy cuccot, sminket akarok, azt általába a saját ppénzemből veszem 13L
2012. jan. 7. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!