Nektek is mindenért szólni kell az anyukáátokak?
Figyelt kérdés
Bármit szeretnék..például abban a korban vagyok,hogy melltartó vagy topp ilyesmik és például ha én szeretnék kérnem kell. Nem értem ő nem gondol rá hogy szükségem lenne ezekre? Nálatok is így van?2011. dec. 28. 17:15
1/11 anonim 

válasza:

Nálam magától mondja.Bár mikor a bolt közepén teszi hangosan az egy kicsit ciki.
2/11 anonim 

válasza:

Nem kell kérnem,sőt talán kicsit túlzásba is viszi,hogy már mekkora nagylánya van:) De aranyos amúgy.
Csak pl mikor hazaállít egy tangával,hogy "kislányom nézdcsak mit hoztam,szerintem tök cuki" az egy kicsit "furi",de tudom,hogy anyum ilyen:)
3/11 anonim 

válasza:

Azért kell hogy szólj, mert te még mindig az ő pici lánya vagy.....:):)...majd szépen lassan ráébred hogy nőci vagy már :)
4/11 anonim 

válasza:

Hát szerintem normális, hogy ha kell valami, kinyitod a szád, és mondod. Oké, hogy az anyukád, de nyilván van jobb dolga, mint folyton azt lesni, hogy neked mi kell. Mi olyan nagy dolog abban, hogy anya, kéne egy új melltartó?
5/11 anonim 

válasza:

sajnos az én anyámnak nem jutott eszébe soha semmi velem kapcsolatba se. Nem világosított fel a menstruációról, soha nem vett nekem külön betétet, akkora volt már a mellem 12 éves korom óta mint ha 20 éves lennék, nem vett melltartót, pedig sokat csúfoltak miatta.
Az én lányommal biztos, hogy másként fogom csinálni.
6/11 anonim 

válasza:

elsó melltartómnál anya szólt hogy mennyünk el venni. 16 éves koromig mindig ő szólt. 17-18 éves koromtól magam is láttam ha kelett valami. Szóltam anyának akkor kaptam pénzt és vettem magamnak
7/11 anonim 

válasza:

Nekem 15 éves a lányom , de ő mindenért szól ha kell valami. Ha elfogyott a tampon, ha kell valami ruha, cipő .. bármi
Vagy adok neki pénzt és elmegy, vagy együtt elmegyünk és megvesszük.
35 N
8/11 anonim 

válasza:

Miért baj az, ha meg kell beszélni anyukáddal, ha valamit szeretnél. Ez a természetes.
9/11 anonim 

válasza:

Nekem van egy 7 egy 10 egy 13 és egy 15 éves lányom,ha bármire szükségük van szólnak,amint elkezdtek serdülni elmentünk venni egészségügyi betétet,segítettem megtalálnia megfelelőt,ha elkezdett nőni a mellük vettünk toppot,persze ha már kicsit nagyobb volt,és kellett a sporthoz,amikor kellett vettünk melltartót,ha szóltak,hogy anya kicsi vagy már nem jó elmentünk venni másikat,betéteket nagy bevásárlásnál vettünk/veszünk hogy azzal ne legyen gondjuk,meg ugye jelenleg is így van.Smink cuccokat nem veszek nekik,és ők sem vesznek mert tudják,hogy felesleges,és csak árt,bár a legidősebbnek van egy korrektora,mert az ugye mindig jól jön.Minden nyár,és ősz elején van egy nagyobb bevásárlás mikor veszünk cipőt/csizmát,papucsot,fürdőruhát stb.A két nagyobb 1 évben egyszer elmegy fodrászhoz, a nagyobbik szokott menni kozmetikushoz, a műköröm és egyéb marhaságok nem érdeklik,de nem is engedném.Ha kell valami szólnak,de általában az általános szükséges dolgokat minden hónapba elintézzük.
10/11 anonim 

válasza:

Általában szólok, hogy kell tampon, gatya, cipő, vagy fodrászhoz akarok menni, de ha mondjuk valami sexy cuccot, sminket akarok, azt általába a saját ppénzemből veszem 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!