Miért én vagyok a rossz mindenért?
Minden társaságban van valaki akit piszkálnak. Van az úgy hogy valaki akit szeretünk nagyon meg bánt akaratlanul is. A barátaid akik megvernek és közben szeretnek, azért teszik, mert a társaságból Te vagy az egyetlen akit lehet piszkálni. Ismeretségi körömben nekem is van ilyen. A volt osztályomban az egyik fiút mindennap ütötték piszkálták, szeretetből! Ha valami baja lett volna akkor mindenki mellé állt volna. De van olyan is hogy már annyira jó viszonyban vannak, hogy egy verekedés, agy beszólás nem tesz semmit. Nem tudom úgy leírni hogy megértsd. De ha azt mondják, hogy szeretnek akkor szeretnek hidd el. A testvéred sem gyűlöl igazából. A szíve mélyén biztos vagyok benn hogy szeret, még akkor is ha nem mutatja. Nem tudom hány éves vagy, de régebben a testvéremet én is mindig bántottam, de már nem veszekszünk soha. Ez a korral járt.
Fel a fejjel. : )
16/L
Szerintem nem lehetnek igazi barátok:S
Keress másokat:)
Hány éves vagy?Fiú vagy lány?
Ki tudja...
egyébként lány vagyok, 13,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!