Mit csináljak, anyámék nem engedik, hogy gitározzak, FONTOS (? )
Szóltam nekik,hogy szeretnék venni egy gitárt a SAJÁT pénzemből,ki is néztem interneten,van egy barátnőm is aki megtanítana és NEM ENGEDIK!
Elösször ilyet szól az apám,hogy ahhoz kitartás kell,hogy megtanul gitározni és neked nincs!(hát kössz...)
Aztán szóltam anyámnak aki meg azt mondta,hogy elötte tegyek valamit ennek érdekében(mindent megtettem,ahogy fent is leírtam..),meg,hogy ha kijavítom a jegyeimet(mi köze van a jegyeimnek ehez???????Erre én mondtam neki,hogy saját pénzemből veszem és semmit nem kell fiztniük.Erre csak mondta a saját szövegét,és tiszta ideges volt...!
Aztán nagyon ideges lettem és azt mondta,hogy a barátnőm régi gitárját megvehetem ha keresek gitártanárt(amit nem tudom minek,mert barátnőm megetanítana...)
Én biztos,hogy megvenném. Persze nem azt mondom,hogy állj szembe a szüleiddel nem ismerem őket.
De én tudom,hogy megvenném magamnak
Szia Szia :) én is így voltam vele :) csak nekem azzal a külömbséggel hogy megvették de nem szivesen.... azt gondolták tanár nélkul nem tanulok meg ez így is volt kb. 2 hónapig nem játszottam rajta, csak porosodott... aztán eldöntöttem, hogy tényleg megtanulok... tanár nélkül... először nem ment... nem volt hozzá türelmem... de annyit gyakoroltam hogy azt vettem észre hogy elég jol haladok... nem mondom hogy tudok gitérozni de bizonyos dalok mér mennek pl
Tankcsapda egyszerű dal ez volt az első amit megtanultam :P
Tankcsapda örökké tart
Tankcsapda legjobb méreg
Tankcsapda Menyorszég tourist...
ezek könnyűk ha gitározni fogsz kezd ezekkel szerintem,
vaaagy 8ora munka 8ora pihenés vaaagy metalicca enter sandman, és igy tovább... én ezeket tanultam meg előszor ha komolyan gondolod, legalább napi 1orát gyakorolj! ezt ajánlom :) sok sikert!!! ;) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!