Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lányom szeretne néha...

17 éves lányom szeretne néha hétvégenként a barátjánál aludni. Ha pedig nem alszik ott hétvégén akkor egy napot hétköznap. Megengedjem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem hétvégén, iskolai szünetben simán lehet. Iskolaidőben hétköznap inkább aludjon otthon, pihenje ki magát. Persze, ha valami oknál fogva laza napja lesz másnap suliba, akkor is megengedhető, szerintem.

17 évesen már majdnem felnőtt a lányod, érdemes egy kicsit önállóságra nevelni, s ebbe az is beletartozik, hogy időnként együtt alszanak a barátjával.

Ha a korábban is elvárt dolgokat teljesíti, akkor idővel hétkönap is ott aludhat a barátjánál egyszer-egyszer.

16/L

2011. dec. 27. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
elengedném. elég nagy már. valaki már 16 évese elveszti a szüzességét,te meg 17 évesen sem engeded hogy ottaludjon. most nem azt mondom hogy csinálják "AZT" ,hanem ideje lenne elengedni.
2011. dec. 27. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Engedd! Főleg hétvégén :-)
2011. dec. 27. 23:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen engedd el. Nem érsz el semmit, ha keresztbe teszel nekik. Nem biztos, hogy pont a szex miatt akar ott aludni. Ennyi idősén maga az együtt alvás, együtt ébredés élménye is nagyon jó. Emlékszem ,velünk is így volt. Amúgy az én anyós jelöltem nem tilt semmit, de tisztára lelkifurdalás csinál a lányának, ha itt akar aludni nálam, a tulajdon házamban. 5 éve vagyunk együtt lassan, de a szipirtyó miatt nem tudunk összeköltözni, mert a lassan 21 éves lányát nem tudja elengedni (egyke). Ne tudd meg mi szenvedést tud okozni egy rossz anyós. Ne legyél az!
2012. jan. 3. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!