Szoktatok suliban aludni? :"DD
Figyelt kérdés
vagy aludtatok-e már el a suliban, órán, esetleg rendszeresen...
én törin, éneken, kémián alszok...xd (najó, kémián néha piálok xd)
2011. nov. 17. 16:54
1/17 zkriszti3 válasza:
Nem hagytak,megtettem volna.
2/17 anonim válasza:
volt olyan,hogy elbóbiskoltam órán,de amikor a tanár észrevette egyből felébredtem,mert durván rámordatott.:)
3/17 A kérdező kommentje:
én ma úgy elaludtam, hogy még álmodtam is:$
2011. nov. 17. 17:01
4/17 anonim válasza:
Én még bem aludtam el, de a múltkor irodalmon majdnem sikerült. :D Pedig nem is unalmas a tanár, csak nagyon fáradt voltam. Én angolon rendszeresen a telefonomon internetezek, mert halál unalmasak az órák, semmi újay nem veszünk, így viszont elütöm az idõt és még szórakozok is. :D De tényleg csak akkor szoktam, amikor magyaráz mindenféle hülyeséget, amit már 1000 éve tanultunk, feladatoknál figyelek. :) 15/L
5/17 anonim válasza:
Én szinte azért megyek be. Amég a tanár a sok agyhalottal bajlódik, addig én szépen a kabátomat kipárnázok egy másik széket, elterülök és alszok.
6/17 anonim válasza:
volt.. XD
ez se most volt :D
elaludtam nem tudom már melyik órán a tanár meg hozzám vágta a naplót XDD akkor volt h folyt a nyálam és eláztattam a füzetem XDD de sokszor elbóbiskolok.. azaz elbóbiskoltam.xdd már nem annyira uncsik az órák :DD
8/17 anonim válasza:
Még nem voltam sose olyan fáradt, hogy elaludjak. De hazafelé a vonaton mindig elálmosodok.
9/17 anonim válasza:
Egyszer igen, mert életem koncertje szerdai napra esett:P
10/17 anonim válasza:
Egyszer elaludtam,nem buktam le.
De az elkalandozás a témáról meg a bóbiskolás az szinte mindennapi tevékenységem az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!