Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktatok suliban aludni? :"DD

Szoktatok suliban aludni? :"DD

Figyelt kérdés

vagy aludtatok-e már el a suliban, órán, esetleg rendszeresen...

én törin, éneken, kémián alszok...xd (najó, kémián néha piálok xd)

2011. nov. 17. 16:54
1 2
 1/17 zkriszti3 ***** válasza:
100%
Nem hagytak,megtettem volna.
2011. nov. 17. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
volt olyan,hogy elbóbiskoltam órán,de amikor a tanár észrevette egyből felébredtem,mert durván rámordatott.:)
2011. nov. 17. 16:59
 3/17 A kérdező kommentje:
én ma úgy elaludtam, hogy még álmodtam is:$
2011. nov. 17. 17:01
 4/17 anonim válasza:
57%
Én még bem aludtam el, de a múltkor irodalmon majdnem sikerült. :D Pedig nem is unalmas a tanár, csak nagyon fáradt voltam. Én angolon rendszeresen a telefonomon internetezek, mert halál unalmasak az órák, semmi újay nem veszünk, így viszont elütöm az idõt és még szórakozok is. :D De tényleg csak akkor szoktam, amikor magyaráz mindenféle hülyeséget, amit már 1000 éve tanultunk, feladatoknál figyelek. :) 15/L
2011. nov. 17. 17:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte azért megyek be. Amég a tanár a sok agyhalottal bajlódik, addig én szépen a kabátomat kipárnázok egy másik széket, elterülök és alszok.
2011. nov. 17. 19:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

volt.. XD

ez se most volt :D

elaludtam nem tudom már melyik órán a tanár meg hozzám vágta a naplót XDD akkor volt h folyt a nyálam és eláztattam a füzetem XDD de sokszor elbóbiskolok.. azaz elbóbiskoltam.xdd már nem annyira uncsik az órák :DD

2011. nov. 18. 05:25
 7/17 :) :) :) ***** válasza:
nem...méég :DD
2011. nov. 18. 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Még nem voltam sose olyan fáradt, hogy elaludjak. De hazafelé a vonaton mindig elálmosodok.
2011. nov. 18. 14:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Egyszer igen, mert életem koncertje szerdai napra esett:P
2011. nov. 18. 16:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyszer elaludtam,nem buktam le.

De az elkalandozás a témáról meg a bóbiskolás az szinte mindennapi tevékenységem az iskolában.

2011. nov. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!