Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktatok suliban aludni? :"DD

Szoktatok suliban aludni? :"DD

Figyelt kérdés

vagy aludtatok-e már el a suliban, órán, esetleg rendszeresen...

én törin, éneken, kémián alszok...xd (najó, kémián néha piálok xd)

2011. nov. 17. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyszer németen az egyik lány felelt,én letettem a kabátom a a padra,ráfeküdtem és aludtam is.Elkezdtem álmodni-ülök az egyik téren a városban-és valaki megráz,a barátnőm volt hogy keljek fel mert feladatot kaptunk.:D

Szünetben nem egyszer elaludtam már,sajnos este sokáig fenn vagyok,és egy kémián-fizikán néha képtelen vagyok nyitva tartani a szemem.

2011. nov. 18. 18:38
 12/17 anonim ***** válasza:

igen. nálunk ez (sajnos?) bevett dolog az osztályban/suliban...

18L

2011. nov. 20. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
volt hogy 3 órán is!
2011. nov. 20. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Lement a vérnyomásom , majdnem elaludtam nyelvtanon. Többször.. Az a ciki , hogy az igazgató tartja a nyelvtan órákat .
2011. dec. 12. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

miért mást is lehet ott csinálni?? XDXDXD

amugy igen :D csak elég kényelmetlenek a székek. :D

volt hogy reggel 7 kor otttvoltam 8ig aludtam bejött a tanár azt az órát végigaludtam aztán magyarora dupla ott is már kínos volt xD utolsó órára azért felébredtem :D

2012. márc. 6. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Tavaly már év végén földrajz órán természet filmet néztünk. Az volt a vicces a tanárral egy asztalnál ültem. Nem vette észre h kb. 10 percre elaludtam . De utána sokkal jobban éreztem magam :D 13 L
2013. máj. 12. 19:47
 17/17 anonim válasza:
Elég gyakran főleg matekon,törin,föcin! :DD
2013. jún. 1. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!