16 éves lányodat elengednéd szilveszterkor buliba?
Figyelt kérdés
Délután 6-7 óra körül menne el 17éves barátnőjével és reggel 5-6 óra körül érkezzne meg. Felelősségteljes és ha iszik is tudja hol a határ, biztos,hogy fognak inni. A barátnője is nálunk alszik. Elengednéd őket?
Inni úgy sem tudnak ha bent se szolgálják ki őket és kintről nem vihetik be. És felnőtt is van szóval ha valami lenne akkor azonnal tudnának valakinek szólni. Meg ha ismered a társaságot akkor nincs gond.
2011. dec. 25. 18:45
12/25 anonim válasza:
Olyan feltételek mellett, amit leírtál, azaz ismerős társaság, zárt körű buli, tudod, kikkel és hová mennek, én IGEN. És leginkább azért igen, mert megbízol a lányodban.
Nem kukacoskodásként, de ha nem lehet bevinni piát és bent sem adnak, akkor hol fognak inni? Előtte/utána, hazafelé? Jó estben boltban sem kéne tudniuk piát venni, de persze jól tudjuk, hogy mindent meg lehet oldani.
Illetve azt írtad, már máskor is elengedted. Akkor valójában mi a kérdés??
2011. dec. 25. 19:07
13/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan engedd el!
2011. dec. 25. 19:23
14/25 anonim válasza:
Engedd el, 16 éveseket azért már nem kell annyira rövid pórázon fogni. Nem hülyék azok, tudják, hogy mennyit lehet biztonsággal inni, főleg a lányoknál nem jellemző, hogy a sárga földig leisszák magukat, legalábbis ha jól neveltek. Egy kis becsiccsentés pedig nem árt senkinek, a tánc közben úgyis kijózanodnak reggelig.
2011. dec. 25. 21:57
15/25 anonim válasza:
igen de csak azokkal a körülményekkel amit leírtál,különben nem
2011. dec. 26. 00:59
16/25 anonim válasza:
az én szüleim elengednének.
megbíznak bennem mert nem csináltam soha semmi hülyeséget és tudják hogy nem is tennék.
2011. dec. 26. 01:27
17/25 anonim válasza:
Ha megbíznék benne, simán. Egyszer úgyis leissza magát, egyszer úgyis lefekszik valakivel, ezt nem lehet megakadályozni.
Amennyiben tiltom, csakazértis csinálja, és én úgy vagyok vele, hogy inkább felnőtt felügyeleténél legyen részeg.
Az utcán fognak inni valszeg, de pezsgő biztos lesz, mert szilveszter pezsi nélkül olyan, mint cica bunda nélkül :D
2011. dec. 26. 10:09
18/25 anonim válasza:
Persze, engedd el nyugodtan! Ha tényleg felelősségteljes, tudja hol a határ, és tud vigyázni magára, miért ne? Hagy érezze jól magát. Hidd el, ha most elengeded nagyon megfogja hálálni, és a viszonyotok is jobb lesz!:) Nem lehet belőle semmi gond. Ráadásul 16 évesen biztos vagyok benne, hogy tud vigyázni magára, és tudja mit csinál.:) Szóval szerintem nyugodtan engedd el!
2011. dec. 26. 13:39
19/25 anonim válasza:
teljesen mindegy hogy házibuli, zártkörű buli vagy épp disco. Ha bízol a lányodban elengeded és ha nembízol akkor úgyse fogod. Inni mindenképpen tudnak hidd el nekem, és ha akarnak valamit azt bárhol megtudják csinálni. Ha bízol a lányodban engedd el
2011. dec. 26. 23:45
20/25 anonim válasza:
elengedném, de csak akkor ha tudnám, h a normális barátaival megy bulizni, és megmondanám h egy korty alkoholt se igyon, mert különben bármire rá tudják venni hidd el... 20/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!