Szoktál csalódni magadban?
kb mindig. maximalista vagyok,ezért ha valami nem tökéletesen sikerül,ahogy én azt előre elterveztem,rögtön utálni kezdem magam és magam alatt leszek
13l
Nincs olyan ember, aki mindig a topon van. Hasznos, ha az ember nem úgy hagyja maga után a vele történteket, mint a cica! (Földet rá, s már nincs is...)
Célszerű az átlag hétköznapokat is, de még inkább a rendkívüli történéseket utóbb magunkban végiggondolni (elemezni), s okulni abból, ha valami nem optimálisan alakult.
Az ember nem csalódhat önmagában, hiszen ezzel gyengítené önmagát (az én-jét, az ego-ját!), tanulni viszont tanulhat a hibáiból, mert kisebb-nagyobb hibát MINDEN ember elkövet, akár napjában többször is, ez nem adhat okot az önmagunkban való csalódásra, a létünk célja éppen az, hogy tanuljunk a hibáinkból, s hasonló esetben ne kövessük el újra őket!
Jah kb..mindig 33/N
Ám "valaha maximalista voltam,
de az az amatörizmus
biztos jele. Ismerve
a határainkat, tudni
kell megállni".
^^'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!