Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Égő az ha kamasz létemre...

Égő az ha kamasz létemre tudományos dolgok érdekelnek?

Figyelt kérdés
Nem ilyenek hogy matek meg fizika meg ilyesmi hanem természet, éghajlat, időjárás.
2011. dec. 24. 09:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok csak engem ezen kívül sok más is érdekel. De ezekből inkább a világűr, az univerzum és ezek.
2011. dec. 24. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
jó minőségű bükk fa.occó!
2011. dec. 24. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem az de az már igen hogy ezzel próbáltál felvágni. Nem vagy különb azoktól akik azért cigiznek mert menő.
2011. dec. 24. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
a mi volt oszátlyunknan az ovlt, össze is vertek a gyereket, de ez ne tantoritson el.d.d.dawdaxdxd
2011. dec. 25. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki ugyan ezek érdekelnek 15/L
2011. dec. 26. 20:51
 16/16 anonim válasza:
Engem is érdekelnek az ilyen tudományos dolgok (főleg olyanok amik a Discovery Scince-en vannak). Suliban ha kérdezik mit szeretek, milyen dolgok érdekelnek én elmondom az igazat. Kinevetnek, de nem érdekel, én felvállalom. Nem veszek figyelembe másokat, a lényeg az, hogy nekem tetszen és érdekeljen valami. Szerintem még olyan osztálytársam is van aki kinevet otthon meg kész laboratóriuma van :)
2012. jan. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!