Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális, ha 13 évesen nem...

Az normális, ha 13 évesen nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Sokan beszólagatnak emiatt, de engem egyszerűen idegesít a smink.
2011. dec. 19. 20:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

(20:21)

Komolyan?Úristen, jól nézünk ki.

Egyébként én 16 éves vagyok, de én is csak szempillaspirált használok, meg sajnos ha van 1-2 ronda patihegem, akkor rakok rá korrektort de kb. ennyi.Én is utálom mikor 10 kg smink van a fejemen.

2011. dec. 19. 20:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Példaául ma is sírva jöttem haza, mert azért elég rossz érzés, hogy ha végigmész a folyosón, mindig az "elmebeteg egoista ribanc" jelzőt hallod..
2011. dec. 19. 20:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Én 26 évesen kezdtem sminkelni, előtte max. szemspirált használtam. De amikor 13 éves voltam, most 30 vagyok, akkor nálunk a mosdóba küldtek volna a tanárok, ha sminkeltük volna magunkat.Még semmi szükség rá, ilyen fiatalon nagyon szép kis pofitok van, felesleges eltömíteni a pórusokat.
2011. dec. 19. 20:43
 14/29 anonim ***** válasza:

Igen, mostmár tudom hogy mi vagyunk a normálisabbak. :-) A városunk egyik sulijából is az összes korombeli 10 kg sminket ken fel magára csak azért hogy "menő" lehessen. Természetesen nem sminkelek.

13/L

2011. dec. 19. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
küldesz egy képet mert szerintem teljesen normális
2011. dec. 19. 21:08
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

50 éves vagyok és 38-nak néznek.

Kétszer sminkeltek életemben a saját esküvőmön, és tavaly a lányom esküvőjén.

Három óra múlva le kellett mosni a vakolatot mert majdnem lekapartam a bőröm. Ja és egy nagyon híres smink mester sminkelt ki.

Max. szempilla spirál, szemhéj púder, rúzs amit használok.

Akik tudják hány éves vagyok el vannak képedve, hogy csinálom, hogy semmi ránc nincs az arcomon.

Ez legyen mindig példa előtted. Egyszer 50 éves korodba emlékezz ezekre a mondatokra vissza. Szép sima arc bőröd legyen:))))És ha nem gyötröd a bőröd olyan is lesz.

A beszólogatóknak meg vágj vissza. Nem bohóc vagy múmia vagyok és a természetesség a legszebb.

2011. dec. 19. 21:31
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

17 éves vagyok, én már szempillaspirált sem használok. Anno 14 évesen volt egy párhónapos próbálkozásom a szemceruzával, de hát nem jött be. Amúgy én nem is tudok sminkelni. Csak ezért bánom, mert kedvem sincs, meg tehetségem sincs hozzá, fogalmam sincs mi áll jól, meg hogyan kell szépen felvinni mondjuk a pirosítót. Ha valami alkalomra ki kell öltözni stb, akkor sem szoktam, mert egyszerűen nem tudok. Szerintem nekem ezt mindig kozmetikus fogja csinálni. :D

Örülj neki, hogy szép a bőröd, és hogy nincs szükséged rá!

2011. dec. 19. 21:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális! Nem kell idősebbnek látszanod, mint amennyi vagy! Mint fiú mondom Neked, hogy a smink csak eltakarja a valódi szépséget. Sajnálom, hogy a mai világban azt sulykolják a lányokba, hogy csak kisminkelve lehetnek szépek, pedig ez egyáltalán NEM IGAZ!!!
2011. dec. 20. 07:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Szia nem csak,hogy normális,de te csinálod jól,egy 13-15-16 éves gyereknek még nem kell smink sőt később sem szükséges egyátalán.Ha gyerekként sminkeled magad tönkre megy a bőröd és 30 évesen úgy fogsz kinézni smink nélkül,mint egy 60 éves.Nem beszélve arról,hogy a sminktől nem lesz senki szebb.Kislánynak teljesen szükségtelen,aki beszólogat az egy idióta,ne foglalkozz vele tegye csak tönkre magát. 22L
2011. dec. 20. 08:54
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen kezdtem sminkelni, ami azért volt szükséges, mert borzalmasan pattanásos voltam (valószínűleg már akkor is hormonzavar miatt), a kozmetikai kezelések csak rontottak rajta. Kénytelen voltam jól fedő alapozót használni, az viszont önmagában nem szép, kellett még egy kis rúzs, szempillafesték is (szőke vagyok). Iskolában csak nagyon szolidan, szinte észre sem lehetett venni.

Annyi előnye volt, hogy elég jó gyakorlatot szereztem a sminkelésben, az egyetemen már jónéhány barátnőmet is én sminkeltem alkalomra.

Neked még biztosan nagyon szép az arcbőröd, teljesen felesleges a smink, ráadásul tényleg eltömheti a pórusaidat, és korábban lesznek pattanásaid.

Ha pár év múlva mégis sminkelnél néha, arra figyelj, hogy inkább kevesebb sminkcuccod legyen, de azok jó minőségűek, lehetőleg természetes alapanyagból. Ne tudd meg, mik vannak pl egy rúzsban... Ja és este mindig mosd le alaposan.

Még valami, most gyeden vagyok, és 2 év alatt kb 4-szer sminkeltem ki magam, nem is hiányzik, a bőröm is újra szép lett :) 36/N

2011. dec. 20. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!