Srácok, mi abban a jó, hogy 16 évesen csatak részegre isszátok magatokat a haverjaitok előtt?
erre én is kiváncsi lennék!!
ráadásul nem csak a fiúkra jellemző ez sajnos!!
utolsó előtti egy jó buli nem a piától jó hanem attól hogy a barátaiddal vagy ;)
am. a kérdésre válaszolva: szerintem undorító az egész kortól és nemtől függetlenül!
13/l
16 vagyok de nem baszok be minden másnap. Mondjuk 2 havonta meg ünnepekkor is iszok.
Ugyanaz benne a jó mintha felnőtten rúgsz be.
Érdekes módon soha nem vagyok másnapos hiába iszok sokat. :)
Én is kérdeztem már, nem tudják megmondani. Egyszerűen "jó buli" vagy "klassz lesz a hangulat". Amúgy mindenki azokról beszél, akik ezt csinálják, holott azért a diákok jelentős, megkockáztatom, hogy nagyobb része nem fetreng részegen minden este - pl. a mi osztályunkból csak egy-két ember iszik rendesen, de ők is csak hétvégi bulin.
16/L
már "kinőttem" egy évvel a 16 os korból, de úgy érzem, h néha jó, hogyha elég mattra iszom magam sajnos :/
általában picit depreszzív jellem vagyok, mindennek csak a roszz oldalát látom stb., de amikor már elég sokat ittam "megvilágosodok", előjönnek azok a problémák a tudatom alól, amikről józanon nem tudok, gondolom nem is akarok tudni róla, és jobb úgy akkor nekem...
szóval akkor előtörnek a problémáim és tudok rajtuk gondolkodni, és ritkán, de legalább néha sikerül rájönnöm, h kéne megoldani őket, és utána pár napig, hétig viszonylag boldog, problémamentes leszek ^^
egyébként nem szoktam gyakran inni, de ahogy látom, többféle "motiváció" is létezik az ivásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!