Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Érezted már úgy, hogy kiközösí...

Érezted már úgy, hogy kiközösítenek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy az osztályközösség kiközösít, szünetben nem akar velem senki sem beszélni, és ha odamegyek egy csoporthoz akkor rögtön kellemetlenné válik a jelenlétem, nem mondják szavakkal, de érzed, hogy le kéne lépni, mert miattad van csend. Nem, nem büdös a szám...

Aztán volt nekem ilyen elhúzódó betegségem 12-14 éves korom körül aminek következtében eléggé leépült a szervezetem főleg az izomzatom és olyan 38 kiló voltam maximum. Emiatt sokan kockának csúfoltak, pedig nem is tudtak semmiről.

Aztán vannak olyan mindenkihez szóló kérdések, például milyen óra lesz, vagy írunk-e, akkor a válaszomra rávágja néhány, hogy "téged ki kérdezett?!", hát az tud fájni.

Úgy érzem magam, mint egy nyílt céltábla, akit lehet baxogatni, mert úgyse szól vissza, meg nem hagy helyben suli után.

Eddig csak a fiúk, a lányokhoz hozzá se merek szólni, mert olyan gyengén tudok beszélni, hogy az hihetetlen... Önbizalom hiány? Nem hiszem, szerintem csak egy po:cs vagyok :D.

2011. dec. 15. 21:50
 1/2 wartburg353s ***** válasza:
100%
Az általános iskola rémálom volt nekem. Rossz voltam tesiből, az unokatesóm kinőtt ruháit hordtam, ami iszonyat sz.rul állt nekem, nem ismertem a menő együtteseket és a szüleim nem engedtek el sehova. Jó tanuló voltam, és anyám abban a suliban tanított, ahova jártam. Dogák előtt mindenki mellém akart ülni,mert tudták, hogy lesúgom az egészet. Utána meg azzal vádoltak, hogy előre megkapom a kérdéseket, hogy begyakorolhassam. Kívülről nem látszott, de én ettől kemény lettem kicsit, és annyit "segített" ez a dolog, hogy elég jól megfigyeltem az embereket kívülállóként, és nem nagyon csalódom senkiben. Ezek után soha nem pazaroltam méltatlanra a bizalmamat, ha valaki közel került hozzám, az tényleg megérdemelte. Közben próbáltam segíteni mindenkinek, de úgy, hogy nem vártam viszonzást meg hálát, mert a tapasztalat azt mutatta, nem érdemes. Nem vagy p.cs, csak kicsit nehezebb neked, mint a többieknek, de az ilyenek lesznek erősek, ha kibírják. Tudom, hogy szar egyedül, de nem lesz ez mindig így. Téged azok fognak megtalálni, akik nem tartoznak az átlaghoz.
2011. dec. 15. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Az általános undorító volt nekem. Iskolát is váltottam 7-ben de az se segített.De, most elkezdtem a gimit, és találtam barátokat. Nyugodj meg, ez csak balszerencse, hogy nem találkoztál normális egyénekkel.Minden jobb lesz
2011. dec. 20. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!