Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehetne csinálni?

Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Anyuék azt mondják hogy legyek gyerekek közt,menjek el közösségi sportra blabla. Naszóval én mennék,de pl. kézin a csapatot már viszik versenyre és ha engem oda beraknak ...kiutálnak onnan.Ugyanez a többi sporttal is.Eredetileg teniszezni akartam,de nincs rá pénz...Valami tipp???
2011. dec. 14. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy kiutálnának, ez butaság. Max lesz 1 hónapod ami alatt nehezebb lesz a beilleszkedés miatt, de ha rendesen csinálsz mindent ( nem blicceled el a feladatokat az edzésen) akkor simán befogadnak, sőt tán az egy hónappal sokat mondtam. Viszont annyit tudnod kell, bárhová is mész, neked kell alkalmazkodni, hiszen te mentél oda...
2011. dec. 14. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én olyanról még nem hallottam,hogy valaki KEZDŐKÉNT egyből a verseny csapatba tennének be,illetve egyből menne versenyekre. Én táncolok nyílván az más valamilyen szinten más,de a táncban nincs olyan,hogy valaki kezdőként jön és egyből versenyre megy.

Meghát a kéziben is vannak szabályok, meg összekell szokni a csapattal. De ha így lenne,hogy egyből mennek kell versenyezni,akkor beszélsz az edzővel ,hogy te versenyre nem szeretnél még járni,de nagyon szívesen kipróbálnád.

De ha a közösség a fontos akkor esetleg valami szakkörre is járhatnál. Én pl járok rajzra és angolra is. És itt is szoros kapcsolatok kitudnak alakulni és gyerekek között vagy.

De ha mindenképpen a sport akkor próbálj ki mindent amit csak tudsz és kicsit is érdekel aztán majd eldöntőd.

Például én nagyon szerettem volna kosarazni is,vizilabdázni,boxolni,úszni ezeket mind kipróbáltam és rájöttem,hogy maradok a táncnál,mindenkinek más sporttág jön be és persze az anyagiak.

Igazából szerintem az is fontos még,hogy kényszerből semmilyen sportba se kezdj bele!!Annál szinte nincs rosszabb mikor kedved sincs menni az edzésre,de KELL,mert kivan fizetve stb..

2011. dec. 14. 22:12
 3/3 anonim válasza:
dettó ez volt nekem is !!!! én elmentem kézizni és 1 hónap után már befogadtak!!! és mostmár azzal aki legjobanm utált az a legjobb barátnőm és a pasim is kézizzik !!! szóval szerintem belevághatsz!!!! egybként fiú vagy lány vagy és hány éves???
2012. aug. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!