Mit lehetne csinálni?
Én olyanról még nem hallottam,hogy valaki KEZDŐKÉNT egyből a verseny csapatba tennének be,illetve egyből menne versenyekre. Én táncolok nyílván az más valamilyen szinten más,de a táncban nincs olyan,hogy valaki kezdőként jön és egyből versenyre megy.
Meghát a kéziben is vannak szabályok, meg összekell szokni a csapattal. De ha így lenne,hogy egyből mennek kell versenyezni,akkor beszélsz az edzővel ,hogy te versenyre nem szeretnél még járni,de nagyon szívesen kipróbálnád.
De ha a közösség a fontos akkor esetleg valami szakkörre is járhatnál. Én pl járok rajzra és angolra is. És itt is szoros kapcsolatok kitudnak alakulni és gyerekek között vagy.
De ha mindenképpen a sport akkor próbálj ki mindent amit csak tudsz és kicsit is érdekel aztán majd eldöntőd.
Például én nagyon szerettem volna kosarazni is,vizilabdázni,boxolni,úszni ezeket mind kipróbáltam és rájöttem,hogy maradok a táncnál,mindenkinek más sporttág jön be és persze az anyagiak.
Igazából szerintem az is fontos még,hogy kényszerből semmilyen sportba se kezdj bele!!Annál szinte nincs rosszabb mikor kedved sincs menni az edzésre,de KELL,mert kivan fizetve stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!