Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy egy 13 éves...

Normális, hogy egy 13 éves lánynak 18 éves barátja van?

Figyelt kérdés
Egyik közeli ismerösömnek a lánya jár egy 18 éves fiúval.Ha felhozom a témát azzal védekezik ha nem engedi meg neki akkor a hátamögött járna a sráccal.Amúgy bejár hozzájuk szinte minden nap.Nekem is van egy lányom igaz 2 évvel fiatalabb, nem vagyok konzervatív de szerintem ez nem normális.Nem hiszem ha mindent megenged az ember a gyerekének akkor az nem fog az ellentétjére fordulni.13 évesen piercin és 18 éves barát ez nekem sok.Vagy csak nekem?Más 13 évesnek is vannak ilyen dolgaik?
2011. dec. 11. 20:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Különben igazán megtanulhatnál az anyanyelveden fogalmazni és helyesen írni. Tudod, ez is szánalmas!:D
2011. dec. 14. 16:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Képzeld dislexiás és disgráfiás vagyok,ezért vannak hibáim,te meg inkább húzd le magad,azt csinálsz amit akarsz persze a te életed,de attól még igenis szánalmas amit csináltál 14 évesen,ez a véleményem
2011. dec. 14. 16:37
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

És szerinted mennyire érdekel egy idegen véleménye?

Nem ezzel volt a bajom, hanem azzal, hogy te ezt dicsekvésnek vetted. Én soha semmivel nem dicsekszem, nincs szükségem arra, hogy más emberek elismerjék a tetteimet.

Mellesleg hozzáteszem, hogy 1-2 közeli barátomon és családtagjaimon kívül SENKI sem tudta, hogy volt barátom, illetve hogy le is feküdtem vele.

De hogy megmaradjak a szintednél.. Te dicsekedtél a diszlexiáddal?:)

2011. dec. 14. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:
nem mert nem miért dicsekedjek vele,ez van el kell fogadnom,jobban oda kell figyelnem,amúgy sem szoktam dicsekedni,nem kell hogy érdekeljen a véleményem,én csak elmondtam,nem is mert te dolgod mit csinálsz,csak a hozzáállásod volt zavaró,de ennyi,inkább hagyjuk is felesleges vitatkozni,ellentétes nézeteink,és véleményünk van
2011. dec. 14. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:
milyen szintemnél??? elkezdhetném én is hogy nem süllyedtem le arra a szintre,hogy 14 évesen szexeljek,csak én nem akartam veled veszekedni
2011. dec. 14. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!