Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy egy 13 éves...

Normális, hogy egy 13 éves lánynak 18 éves barátja van?

Figyelt kérdés
Egyik közeli ismerösömnek a lánya jár egy 18 éves fiúval.Ha felhozom a témát azzal védekezik ha nem engedi meg neki akkor a hátamögött járna a sráccal.Amúgy bejár hozzájuk szinte minden nap.Nekem is van egy lányom igaz 2 évvel fiatalabb, nem vagyok konzervatív de szerintem ez nem normális.Nem hiszem ha mindent megenged az ember a gyerekének akkor az nem fog az ellentétjére fordulni.13 évesen piercin és 18 éves barát ez nekem sok.Vagy csak nekem?Más 13 évesnek is vannak ilyen dolgaik?
2011. dec. 11. 20:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem normális. Mármint 13 évesen nyugodtan járhat fiúkkal, de azért 16-nál semmi képp se idősebbekkel. A piercing meg divatos mostanában egyre fiatalabb korban, attól függ hol van neki?

Na meg ami nem fér a fejembe, hogy miért szeretne egy 18 éves srác egy 13 éves csajjal járni?

vagy nem lehet, hogy csak haverok?

2011. dec. 12. 13:00
 12/25 anonim ***** válasza:

# 10/11

Szerintem a szerencsés, ritka kivételek közé tartozol!

2011. dec. 12. 13:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Hááát hallotam cifrább történeteket is már... 12-13 éves csajok rá másztak 18 éves srácokra (szórakozó helyeken) csak azért hogy jajj legyünk ilyen srácokkal... ÉS vannak olyan srácok akik az ilyenekre vannak beindulva... (én pedonak tartom őket)

18/L

2011. dec. 12. 23:57
 14/25 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy kiskorú lányról és felnöttkorú fiúról van szó, a válasz evidens.

De persze az is befolyásoló tényezö, hogy kettöjük "járása" mit foglal magába?

Szexuális kapcsolat esetén, már nemcsak a szülök, ismerösök véleménye mérvadó, a törvény is beleszólhat.

2011. dec. 13. 14:08
 15/25 anonim ***** válasza:
hát az én barátnőm 14 éves a pasija 18 (januárban már 19) , és őszintén én ezt furának tartom. már le is feküdtek. oké, a barátnőm már van 14, szóval nem tiltja a törvény, de szerintem 14 évesen ez akkor is korai. 5 hónapja járnak. de amúgy szerintem szeretik egymást, meg a srác is jófej, kedves. csak akkor is egy kicsit fura...
2011. dec. 13. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:

Utolsó :O

14 évesen most komolyan?????

én 13 vagyok de ilyen eszembe se jutna!!

Am. attól függ szerintem hogy mit vesznek járásnak nekem is volt már barátom (tavasszal) velem egykorú és tök jól megvoltunk de volt egy bizonyos határ :$ :)

2011. dec. 13. 18:59
 17/25 anonim válasza:
Szerintem a 18 nagyon sok egy 13 éves lánynak max. 15 szerintem,de azzal is baj van szerintem,hogy 13 évesen barátja van.Ez a véleményem,bocsi.
2011. dec. 14. 15:04
 18/25 anonim ***** válasza:
33%

Nekem volt 14 évese barátom, aki 18 éves volt. 3 hónap után feküdtem le vele. Miért "vontam" volna meg magamtól azt, amit élvezek? Összesen fél évig voltam együtt vele, de hát ez van. Semmi sem tart örökké.

Volt már nálam 9 évvel idősebb barátom is..

Most én ettől kevesebb lennék? Vagy ez alapján mérik az embereket? Szánalmas más életében turkálni. Ti nem feküdtetek le 14 évesen, oké. Én viszont igen. A saját szívem joga. Nem bántam meg semmit sem, és ez a lényeg.

19/L

2011. dec. 14. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
hát utolsó csak magadat minősíted ezzel,hogy 14 évesen 3 hónap után lefekszel egy pasival,igen te életed,sokkal szánalmasabb hogy büszke is vagy rá..
2011. dec. 14. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

Persze, nagyon büszke vagyok rá, Nem láttad, hogy minden kérdéshez beírtam?

Félretéve a szarkazmusomat, EZ VOLT A KÉRDÉS. Nyilván nem dicsekszem vele, de a kérdésre válaszolok.

Ha te erre nem jöttél rá magadtól, na az a szánalmas. Képtelen vagy a dolgok mögé látni, baromi nagy logikára vall!:)

2011. dec. 14. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!