Hogyan tudnék jobban érvényesülni az osztályban? (többi lenn) 15/L
Figyelt kérdés
A ruháim jók mind márkás főleg zara vékony vagyok hosszú barna hajam van átlagos arcom szoval nem hinném hogy a kinézet a baj de azért e téren is várok tippeket a jegyeim átlagosak legrosszabb hármas általában négyes sokszor ötös.Ha kérdeznek szívesen beszélgetek velük de ezt ritkán teszik nekem meg nincs rá alkalmam mit tegyek2011. dec. 11. 16:26
11/16 anonim válasza:
Az, hogy mennyire tudsz beilleszkedni az adott csoportba nem azon múlik, hogy mennyire vagy vékony, milyen ruhákban jársz, vagy eleve, hogy hogyan nézel ki. Ez belülről jön. Ha kedves vagy velük, barátkozol, nem nézel le másokat, akkor nincs gond. Amúgy pedig egy összeszokott társaságba nem megy könnyen a beilleszkedés, főleg, ha senkit sem ismersz. Egyszerűen idő kell ahhoz, hogy elfogadjanak olyannak, amilyen vagy. Például mi egy lányt több, mint 3 évig nem tudtunk befogadni (oké, ez általánosítás, mert mondjuk én régóta ismertem, és jóban is voltunk, csak ugye az osztály nagy része nem).
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó kettő ti rendesek vagytok.
2011. dec. 14. 10:09
13/16 anonim válasza:
Először is, tanulj meg írni. Másodszor: nem a ruha, meg a jegyek, meg a papírok teszik az embert, olyan ez mint a munka, az életnek csak egy része, de nem maga az élet. Talán ha kicsit leereszkednél a többiek szintjére, és dumálgatnál velük, nem flegmáznál, meg nagyképűsködnél hogy neked Zara cuccod van. Régebben én is ilyen ruha bolond voltam fiú létemre, olasz ruhák, amerikai farmerok, minden, hogy ettől majd többnek látszom, közben csak a bennem lévő űrt, és hiányosságokat próbáltam elfedni velük. Alkalmad meg van rá, szünetbe oda mész, helló szia juli vagyok, te meg gyuri gondolom, hogy vagy? Nem nagy tudomány, mondjuk én se vagyok túl jóban az osztályommal.
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor jó hogy te adsz tanácsokat. És milyen rendes vagy tényleg kösz a segítséget bennem nincs űr úgyhogy ne írj egyből le ha lehet. Ezentúl lehet hogy csak olyan írjon ide akinek fontos hogy segítsen? Amúgy meg diszlexiás vagyok azért nem írok helyesen!
2011. dec. 15. 08:49
15/16 A kérdező kommentje:
Amúgy a Zara cucot csak azért írtam bele mert mindenkinek más elképzelései vannak a márkás ruhákról van akinek ami nem kínai az már márkás. Amúgy az a baj hogy ők nem "ereszkednek le hozzám" és nem én nézem le őket ha érdekel.
2011. dec. 15. 08:53
16/16 anonim válasza:
Uristen:O magamra ismertem ugyanez vagOk és a problémám is ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!